Homepage  / Vedete / Vedete străine

Janet Jackson s-a despărţit de soţul miliardar. Care a fost motivul?

Janet Jackson s-a despărţit de soţul miliardar. Care a fost motivul?

de Redactia Tvmania

La trei luni de la naşterea copilului lor, Eissa, Janet Jackson (50 de ani) şi soţul ei – miliardarul arab Wissam Al Mana (41 de ani) – au pus punct relaţiei lor şi se îndreaptă spre divorţ, scrie pagesix.com.

Cei doi au fost căsătoriţi aproape 5 ani. Una dintre surse susţine că cei doi se despart prieteneşte şi intenţionează să îşi crească împreună copilul.

Alta spune că miliardarul din Qatar ar fi cauza despărţirii deloc paşnice: în timpul sarcinii, „ei i s-a părut că el o controlează din ce în ce mai mult şi deja îi permisese să-i dicteze cum să se îmbrace şi cum să apară în concerte”.

În 2014, Janet nu a mai apărut atât de dezgolită pe scenă, în concerte; apoi, a renunţat să filmeze videoclipuri în care se mişca provocator, ceea ce „o înnebunea, simţea că îşi pierde fanii”.

În plus, Wissam e un tip retras, care iese rar cu prietenii şi familia în oraş, el i-a cerut o nuntă simplă, apoi a dorit să se mute la Londra (unde să stea în casă, cât alăptează copilul, pentru a respecta legea musulmană) şi ea a fost cea care a cedat de fiecare dată.

Cireaşa de pe tort a fost faptul că miliardarul nu a fost deloc de partea mamei soţiei sale, Katherine Jackson, care şi-a acuzat nepotul (Trent, cel care are grijă de ea) de furt şi care a stat recent cu ei, două luni, la Londra.

Citește și:

Janet Jackson a devenit mamă la 50 de ani. Ce nume i-a pus bebelușului

Janet Jackson va deveni mamă la 50 de ani

Janet Jackson, acuzată de fostul soţ că are deja doi copii

Janet Jackson nu mai face nuntă de milioane: e deja măritată!

Janet Jackson îşi ţine inelul de logodnă la loc sigur

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te