Homepage  / Vedete româneşti

Jojo, de urgență cu fiica ei la spital. „M-am internat eu cu ea”

Jojo, de urgență cu fiica ei la spital. „M-am internat eu cu ea”
9

de Roxana Mirea,

Jojo și soțul ei, Paul Ipate, au ajuns cu fiica lor la spital. Zora, în vârstă de cinci ani, s-a îmbolnăvit de enterocolită. Anterior, se îmbolnăvise fratele ei, însă micuțul a depășit episodul fără a fi nevoie de spitalizare. Din nefericire, nu acesta a fost și cazul surorii lui.

Jojo, la spital cu fiica ei

Jojo și soțul ei, Paul Ipate, au traversat o perioadă dificilă, având în vedere că fiica lor a ajuns la spital. Actrița a povestit că, înainte de Paște, fiul lor s-a îmbolnăvit de enterocolită, însă micuțul a depășit episodul și nu a fost nevoie de spitalizare. La câteva zile după aceea, Zora a început să aibă aceleași simptome. Situația fetiței a fost mai gravă, iar Jojo și soțul ei au dus-o la spital.

„Înainte de Paște, Achim a făcut enterocolită. Deși s-a simțit rău, mititelul, a depășit episodul destul de bine și nu a necesitat internare. La câteva zile după, Zora a luat și ea virusul și s-a deshidratat destul de tare.

Așa că am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii ‘Grigore Alexandrescu’. Vineri dimineața, înainte de premiera piesei ‘O farsa de 2 lei’, am internat-o pe Zora la spital pentru că era deshidratată și apatică. A rămas acolo cu mama câteva ore, până când am terminat eu și cu Paul spectacolul. După premieră am fugit la spital și m-am internat eu cu ea. Dupa doua nopti si doua zile petrecute acolo Zora si-a revenit si sunt recunoscatoare pentru asta”, a mai povestit Jojo pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Jojo-la-spital-cu-fiica-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce sfat a oferit Jojo părinților

Jojo a ținut să le transmită tuturor părinților să fie foarte atenți cu copiii, deoarece atât fiul ei, cât și micuța Zora erau vaccinați pentru Rotavirus. În prezent, starea de sănătate a fiicei lui Jojo s-a mai ameliorat, iar cele două au plecat acasă din spital.

Atentie mare la enterocolita, erau multe cazuri si atat Achim cat si Zora au vaccinul facut pentru Rotavirus.

Dupa aceasta experienta ingrijoratoare care ni s-a parut ca a durat o eternitate, ne-am dat seama ca tot sanatatea este cea mai importanta! Va imbratisam!”, și-a încheiat actrița mesajul de pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te