Homepage  / Ultimul număr

Jon si Angelina: Asa tata, asa fiica!

Jon si Angelina: Asa tata, asa fiica!

de Redactia Tvmania

Jon Voight a devenit celebru la inceputul anilor ’70. E mandru de propria-i cariera, dar si de cea a fiicei lui, Angelina Jolie, care i-a calcat pe urme. Se pare insa ca mai are de lucrat la rolul de tata.
Jon Voight e un afemeiat, l-au acuzat unii. In plus, si-a parasit copiii si pe mama lor, Marcheline Bertrand, cand acestia erau mici. Indiferent de zonele negre ale vietii lui personale, Jon Voight ramane un mare actor. Premiat si raspremiat. Acum, publicul tanar il identifica drept tata al Angelinei Jolie. Cea mai frumoasa femeie din lume, potrivit celui mai recent top FHM. Misterioasa si controversata, din cauza pasiunii ei pentru cutite, si pentru obiectele mortuare, care a starnit rumoare cand si-a sarutat fratele pe buze la o ceremonie Oscar si care, recent, e acuzata de unii e la originea divortului cuplului de aur de la Hollywood: Brad Pitt-Jennifer Aniston.
La venirea ei la Hollywood, Jolie nu a vrut sa fie asociata cu numele lui Voight. Dupa ce a castigat Oscarul, in 2000, Angelina a admis ca a invatat de la tatal ei ce inseamna sa fii un bun actor. Doar privindul cum inceraca sa intre in pielea personajelor. Relatia parea mai buna ca oricand in 2001, cand cei doi au jucat in „Lara Croft: Tomb Raider”. „Imi place ca ii seman in multe privinte. Suntem foarte apropiati si foarte fericiti zilele astea”, comenta ea.
Din pacate, fericirea n-a durat prea mult. Nu se stie ce a daunat exact relatiei. Poate indiscretia lui Jon Voight care a dat stirea ca Angelina va adopta un copil cambodgian, fara a avea acordul ei pentru a face publica informatia. Cu siguranta ca remarcele lui, facute dupa ce Angelina a divortat a doua oara, nu sunt tocmai flatante. Atunci, Voight ar fi spus ca fiica lui are toate simptomele unei boli psihice. Ea a replicat ulterior ca nu-i face bine sa stea in preajma lui. Se zvoneste chiar ca actorul nu este lasat sa-si vada nepotul. In interviul acordat noua, Voight neaga. Sigur e ca le-ar prinde bine o iesire publica in trei! Cand isi vor pune de acord programul: el filmeaza pentru „Glory Road” si „The Prize”, ea tocmai a terminat de filmat „Mr. and Mrs. Smith” si va pleca in turneu de promovare al filmului unde joaca cu Brad Pitt.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te