Homepage  / Vedete străine

Kate Middleton își asumă toată vina. Ce spune viitoarea regină despre imaginea care a creat controverse

Kate Middleton își asumă toată vina. Ce spune viitoarea regină despre imaginea care a creat controverse
16

de Cristina Țapu,

Decizia agențiilor de presă de a retrage fotografia prințesei de Wales ridică semne de întrebare asupra credibilității informațiilor privind starea de sănătate a lui Kate, atrag atenția mai mulți experți. Reacția lui Kate Middleton după cea mai recentă imagine cu ea a ajuns să creeze o adevărată dezbatere în mediul online.

Kate Middleton și-a cerut scuze pentru confuzia generată de cea mai recentă fotografie a sa

Palatul Kensington, emitentul original al fotografiei care a iscat o adevărată controversă, se confruntă cu o serie de întrebări într-un moment în care încerca să calmeze isteria generată de starea de sănătate a prințesei, dar se pare că a obținut un efect opus. Luni, Kate s-a văzut nevoită să prezinte scuze pentru confuziile apărute. Iată detaliile!

kateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Prințesa de Wales a prezentat scuze „pentru orice confuzie” apărută în urma publicării celei mai recente fotografii a sa. Mesajul a fost postat pe X (fosta platformă Twitter), unde prințesa și-a exprimat regretul în legătură cu situația creată și a subliniat că editarea fotografiilor se numără printre pasiunile sale, așa cum este cazul oricărui alt fotograf amator.

„La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional editarea imaginilor. Îmi cer scuze pentru orice confuzie creată. Sper că toţi cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită”, a fost mesajul pe care Kate Middleton l-a scris pe contul oficial al prințului și prințesei de Wales.

Trooping the ColourIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 16

Duminică, Palatul Kensington a publicat o fotografie cu Kate și cei trei copii ai săi, însoțită de un mesaj de mulțumire din partea prințesei, primul ei comentariu public de la operația abdominală suferită în ianuarie. Cu toate acestea, agențiile de presă, inclusiv Getty, Reuters, Associated Press și AFP, au retras fotografia în cursul zilei, invocând posibile modificări ale acesteia.

După ce a fost publicată de către Palatul Kensington și distribuită pe rețelele de socializare, fotografia a fost retrasă de marile agenții de presă, pe baza suspiciunii că ar putea fi modificată digital, conform informațiilor de la BusinessInsider.

Agențiile importante foto au retras imaginea de pe serverele online

Associated Press, Reuters și Agence France-Presse au emis notificări explicând retragerea fotografiei, menționând că, în urma unei analize detaliate, s-a constatat că aceasta nu respectă standardele editoriale.

Cei care au analizat fotografia au observat o serie de erori de editare, printre care se numără mâinile prințului Louis, modul în care sunt aranjate hainele, absența verighetei de pe degetul lui Kate, lipsa fermoarului de la puloverul prințesei, precum și petele difuze de pe fusta și mâneca prințesei Charlotte.

În imagine, unul dintre degetele prințului Louis pare mai scurt, sugerând o poziționare neobișnuită. Utilizatorii de pe rețelele sociale au remarcat și alte aspecte, cum ar fi lungimea mâinilor prințului George, detaliile pavajului și ale geamurilor din spatele familiei, precum și frunzele de toamnă târzie, care ar putea să contrazică afirmația că fotografia este recentă, așa cum afirma viitoarea regină a Marii Britanii.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton