Homepage  / Vedete străine

Kim Cattrall revine în universul „Sex and the City”. O va interpreta pe Samantha în serialul „Și uite așa…”, sezonul 2

Kim Cattrall revine în universul „Sex and the City”. O va interpreta pe Samantha în serialul „Și uite așa...”, sezonul 2
4

de Roxana Mirea,

Pentru o singură seară, universul "Sex and the City" va fi din nou întreg. Variety a aflat că actrița Kim Cattrall își va relua rolul iconic. Ea o va interpreta pe Samantha Jones în finalul sezonului 2 din „Și uite așa...” /  „And Just Like That”.

Kim Cattrall se va întoarce în rolul Samanthei în „Și uite așa…”

Kim Cattrall va apărea doar într-o singură scenă. Potrivit unor surse, Cattrall și-a filmat dialogul pe 22 martie la New York, fără să se vadă sau să vorbească cu vedetele serialului, inclusiv cu Sarah Jessica Parker, sau cu showrunner-ul serialului „And Just Like That”, Michael Patrick King.

În acea secvență, Samantha, care în serial s-a mutat la Londra, va avea o conversație telefonică cu Carrie Bradshaw, interpretată de Sarah Jessica Parker. Celebrul designer de costume din „Totul despre sex” / „Sex and the City”, Patricia Field, care nu a lucrat la „And Just Like That”, a îmbrăcat-o pe Samantha pentru scena ei.

Sex and the CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Apariția lui Kim Cattrall în rolul Samanthei nu va fi deocamdată o continuare a personajului. Cu toate acestea, revenirea Samanthei, sub orice formă, îi va încânta cu siguranță pe fanii serialului „Sex and the City”, care au cerut cu insistență să o vadă măcar o clipă pe iubita și puternica publicistă din acest serial revoluționar de 6 sezoane, difuzat pe HBO. Alte două filme au fost lansate pe baza acestui serial, care s-a încheiat în 2004.

Cattrall a anunțat public în 2016 că nu mai joacă rolul Samanthei, când a considerat că scenariul pentru un al treilea film propus nu îi face dreptate personajului. „Aș fi preferat ca noi toți să avem parte de un fel de eveniment care să justifice un al treilea film”, a declarat Cattrall pentru Variety în 2022. „Asta nu s-a întâmplat.”

Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker nu mai sunt în relații bune

Decizia ei de a se îndepărta de Samantha a dus la o ceartă publică cu Parker. Când King și Parker au relansat „Sex and the City” sub forma unui nou serial pentru HBO Max în 2021, Cattrall nu a fost abordată pentru a o reinterpreta pe Samantha, iar noul serial a adăugat alte personaje în viețile lui Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristen Davis).

Atât Parker, cât și King au spus că nu pot concepe un scenariu în care Cattrall să o joace din nou pe Samantha. Dar, în timp ce sezonul al doilea din „And Just Like That” era în curs de desfășurare, cu filmări în New York în iarna trecută, Casey Bloys, președintele și directorul general al HBO, a abordat-o pe Cattrall pentru a intra din nou în pielea Samanthei, ceea ce a dus la decizia ei de a spune da.

Cel de-al doilea sezon al serialului „And Just Like That” va avea premiera pe 22 iunie, însă scena în care Cattrall o interpretează pe Samantha va fi difuzată abia în august.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te