Homepage  / Vedete româneşti

Kira, fiica lui Gică Hagi, a debutat în televiziune. Cu ce post a semnat

Kira, fiica lui Gică Hagi, a debutat în televiziune. Cu ce post a semnat
8

de Roxana Mirea,

Kira, fiica lui Gică Hagi, a dat lovitura! Tânăra în vârstă de 25 de ani și-a îndeplinit un vis și are un nou proiect în televiziune. Kira Hagi este foarte încântată, acum că și-a făcut debutul și în televiziune, după ce și-a deschis prima expoziție de pictură, a jucat în multe filme și a avut apariții numeroase pe scena teatrului românesc.

Kira, fiica lui Gică Hagi, a debutat în televiziune

Kira, fiica lui Gică Hagi, și-a făcut debutul în televiziune. Tânăra prezintă o rubrică săptămânală la Aleph News, televiziune care îi aparține lui Adrian Sârbu. Rubrica pe care o prezintă Kira se numește „Smart is the new cool” și este difuzată pe postul de televiziune Aleph News săptămânal. Fiica lui Gică Hagi vorbește despre inițiativele speciale ale tinerilor din țară, potrivit libertatea.ro.

Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a scris Kira Hagi, pe Instagram.

Kira Hagi a vorbit, vineri,  22 octombrie, la Aleph News, despre „Herculane Project”. Acest proiect aparţine unor tineri arhitecţi şi urbanişti, care încearcă să reabiliteze o clădire istorică aflată în staţiunea balneară Băile Herculane. Fiica lui Gică Hagi prezintă această rubrică în fiecare vineri.

50869026_1288292641322397_6599486753106458095_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kira Hagi a vrut să se mute în America

La un moment dat, Kira Hagi a vrut să se mute în America. Tânăra a studiat în SUA, însă dorul de familia a făcut-o să se întoarcă în România. Recent, aceasta a vorbit despre dorința de a trăi visul american și de a lucra în lumea filmului.

Părinții au fost mentori și pentru mine prin felul lor de a fi și prin faptul că s-au dedicat meseriei. Acest lucru a fost foarte important pentru mine. Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american. Da, eu nu voiam să mă întorc. Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și, desigur, industria cinematografică în America este imensă. Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America”, a declarat fiica lui Gică Hagi.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te