Homepage  / Ultimul număr

La sfat cu medicul

La sfat cu medicul

de Redactia Tvmania

A abandonat halatul in favoarea tinutelor aferente unor emisiuni de televiziune, dar vrea sa-si deschida un cabinet medical in care sa ia pulsul apropiatialor. E Oana Cuzino, o vedeta chiar preocupata de sanatate si frumusete!
Ni s-a plans ca n-are timp sa se ocupe de silueta pe cat si-ar dori, insa pe parcursul ceasului petrecut impreuna am constatat, cu coada ochiului, ca nu e grav: in viata de zi cu zi, doctorita protevista arata la fel de bine ca pe sticla.

„TV mania”: Ce se-ntampla, doctore, cu gripa asta aviara? Mai mancam pui?
Oana Cuzino: Mancam, sigur ca da. Puiul e sanatos, daca si asta ne este luat, nu stiu ce-o sa mai mancam?! Peste, dar si pestele are mercur, daca e oceanic… Cred ca trebuie sa ne interesam, sa ne informam, sa respectam regulile. Oricum, virusul dispare dupa fierbere – cred ca putini oameni mananca sushi de pui in Romania! Nu trebuie sa ne panicam, ci doar sa luam carnea din surse autorizate.
„TV mania”: Ce vedete tv ti-au cerut sfatul in probleme legate de nutritionism?
Oana Cuzino: Schimb de diete, de opinii, fac cu toata lumea. Si vedetele au probleme de sanatate, dar unele se feresc sa mi le comunice. Desi ar trebui sa se bazeze pe discretia mea – ca orice medic cu diploma, am depus juramantul lui Hipocrate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te