Homepage  / Nu rata!

La TV Paprika, încep pregătirile de Crăciun

La TV Paprika, încep pregătirile de Crăciun

de Redactia Tvmania

În ultima lună a anului, la TV Paprika, Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Nigella și mulți alții vin să ne demonstreze că pregătirile pentru masa de Crăciun nu trebuie să fie un stres, ci un mod de relaxare.

 

Bucătarul leneș

Premiera: 1 decembrie, ora 20.30

Bucătarul leneş Simon Lamont cutreieră Irlanda şi prepară bucate excelente care pot fi pregătite rapid şi uşor. Spre deosebire de cele mai multe emisiuni culinare, bucătarul nostru simplifică totul, pentru ca masa să poată fi pregătită fără eforturi, în timp ce ne prezintă cele mai bune produse ale ţării. Simon ne împărtăşeşte secretul reţetelor rapide şi gustoase, ne oferă sugestii, trucuri şi soluţii rapide prin care putem prepara cu uşurinţă chiar şi bucatele mai complexe. Ne dovedeşte că nu trebuie să facem compromis nici la capitolul gust, chiar dacă vrem să fim mai leneşi în bucătărie.

 

Nigellissima: Delicii de Crăciun

Nigella Lawson 2

Premiera: 1 decembrie, ora 21.00

Nigella Lawson adoră Crăciunul! Ea începe sărbătoarea cu o petrecere generoasă cu bufet suedez. Pentru inspiraţie italiană, Nigella călătoreşte la Veneţia, în oraşul care îi este drag de la prima ei vizită de acum 20 de ani. Echipată cu idei de reţete, se întoarce ca să-şi creeze meniul apetisant de Crăciun pentru invitaţii ei. Începe cu un cocteil veneţian rubiniu, creaţie proprie, după care serveşte aperitive rapide şi simple, cum ar fi talerii cu parmezan şi snackuri panettone. Urmează impresionanta pasăre în stil nou: pieptul de curcan umplut cu cârnaţi italieneşti şi afine marinate în Marsala, acompaniate de o salată renascentistă spectaculoasă şi paste săţioase cu kale.

 

Preparate de sezon cu Gordon

Premiera: 2 decembrie, ora 21.00

Acest serial dedicat familiei prezintă o nouă latură a lui Gordon Ramsay. Urmăriţi colecţia proprie din trei părţi în care ne prezintă preferatele sale apetisante sezonale. Meniul simplu şi clar ne oferă orientări excelente pentru meniul de iarnă al familiei. Delicatesele condimentate în stilul lui Gordon, specifice sezonului, cu siguranţă vă vor captiva, şi ideile familiei Ramsay pentru Crăciun pot fi aplicate de oricine pentru garantarea unei experienţe culinare bogate cu ocazia sărbătorilor.

 

Mâncăruri sănătoase cu Jamie

JamieGÇÖs Super Food

Premiera: 3 decembrie, ora 22.00

„Mâncăruri sănătoase cu Jamie” este un serial nou şi captivant din care putem afla cum să mâncăm ca să avem o viaţă mai sănătoasă. În fiecare episod, Jamie pregăteşte un meniu gustos, format din bucate perfect echilibrate şi apetisante care conţin toţi nutrienţii necesari. Dar de unde ştie că sunt chiar sănătoase? Oamenii de ştiinţă au descoperit recent cinci locuri în lume în care oamenii duc o viaţă mult mai sănătoasă şi mai lungă decât în alte părţi. În fiecare episod, Jamie vizitează două ţări din aceste zone, ca să descopere secretele lor culinare. Apoi duce aceste trucuri şi principii de bază în propria sa bucătărie, unde le va transforma în reţete interesante şi inspiratoare, pe care toţi le vor consuma cu drag. Serialul este visul oricărui gurmand: el oferă mâncăruri deosebite şi gustoase care ne asigură nutrienţii sănătoşi cu fiecare înghiţitură.

 

Aventuri culinare în Argentina

Premiera: 4 decembrie, ora 23.00

Emisiunea, în care regăsim mâncăruri, călătorii şi aventuri, îi urmăreşte pe doi bucătari energici care au pornit să-şi realizeze visul de a crea propriul restaurant de succes – practic din nimic. Cei doi au decis să ia un concediu binemeritat şi să caute inspiraţie pentru noul proiect, în timp ce participă la o călătorie culinară rustică în Argentina. În aventurile culinare, vor găsi inspiraţie în regiunea sud-americană, printre munţii înalţi şi peisajele austere din Argentina, de la pampas şi până la culmile cele mai înalte ale Anzilor.

 

Crăciunul cu Jamie

Premiera: 5 decembrie, ora 21.00

Crăciunul nu înseamnă doar ziua cea mare, ci toate zilele minunate din jurul ei. Înseamnă mese festive spectaculoase, sărbătoare şi întâlniri cu prietenii şi cu familia. În această perioadă a anului, ne putem răsfăţa cu cele mai deosebite bucate. În această ediţie specială de Crăciun, Jamie prezintă, timp de o oră, o serie de reţete fantastice, dulci şi sărate deopotrivă. Vom cunoaşte feluri care pot deveni punctul central al sărbătorilor.

 

Barul bucătarilor

Premiera: 9 decembrie, ora 20.30

În acest nou serial, spectatorii pot urmări în prim plan modul în care ia naştere meniul fantastic al celor doi maeştri-bucătari Craig Harding şi Rob Rossi. Nu doar noi, spectatorii, ci şi invitaţii emisiunii vor avea posibilitatea de a urmări modul în care sunt preparate bucatele şi de a se apropia de bucătar şi de bucătărie într-o manieră unică. Vor putea bea, povesti şi glumi cu bucătarii, în timp ce consumă mesele apetisante care sunt pregătite sub ochii lor.

 

De Crăciun la Raymond Blanc

Premiera: 13 decembrie, ora 21.00

Bucătarul celebru, Raymond Blanc, ne invită în bucătăria sa din Oxfordshire, unde va prepara reţetele pentru cel mai mare ospăţ al anului. În acest an, pentru prieteni şi rude va crea un meniu festiv de Crăciun cu arome franţuzeşti combinate cu tradiţii britanice.

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te