Homepage  / Vedete străine

Lady Gaga a pozat goală pentru revista Vogue. Și-a lăsat toate tatuajele la vedere

Lady Gaga a pozat goală pentru revista Vogue. Și-a lăsat toate tatuajele la vedere

de Roxana Mirea,

Lady Gaga, în vârstă de 35 de ani, o interpretează pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă Gucci, în filmul „House of Gucci”. Artista deja a început promovarea filmului prin faptul că apare atât pe coperta British Vogue, cât și pe coperta Vogue Italia, ceea ce este o premieră. Pentru prima dată în istorie, cele două ediții ale revistei Vogue împărtășesc o vedetă pe copertă. În plus, Lady Gaga a avut parte de o ședință foto incendiară, iar într-o imagine a apărut complet goală.

Lady Gaga a pozat goală pentru revista Vogue

Lady Gaga demonstrează de ani de zile că este una dintre cele mai relevante artiste ale secolului XXI. La 35 de ani, se poate lăuda că are douăsprezece premii Grammy, un Oscar și un Glob de Aur. În plus, interpretarea ei din A Star is Born a fost un real succes și i-a adus o reputație de actriță respectabilă.

Pe 26 noiembrie are premiera filmul „House Of Gucci” cu ea ca protagonistă. În acest nou film regizat de Ridley Scott, Lady Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurcizio Gucci, care a ordonat uciderea soțului ei pentru a lua moștenirea.

Astfel, Lady Gaga a început deja să promoveze filmul. Drept urmare, ea apare pe coperta Vogue Italia și British Vogue.

Fotografiile sunt o adevărată explozie. Lady Gaga apare îmbrăcată ca o regina din secolul al XVIII-lea a curții franceze. Ea apare și ca o doamnă de la începutul secolului al XX-lea, purtând o rochie neagră uimitoare, scrie los40.com.

Dar există o fotografie care a atras atenția tuturor. Este vorba de fotografia în care Lady Gaga apare complet goală. În imagine, o vedem pe artistă stând întinsă, privind direct la cameră. Lady Gaga a împărtășit cu fanii ei, pe Instagram, mai multe fotografii de la ședința foto, iar cea în care apare dezbrăcată a strâns aproape două milioane de aprecieri.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te