Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, mesaj dur după ce a fost jefuită în vacanță. Ce obiect de lux i-a fost furat. „O iau razna”

Lidia Buble, mesaj dur după ce a fost jefuită în vacanță. Ce obiect de lux i-a fost furat. „O iau razna”
6

de Andra Stana,

Lidia Buble a împărtășit pe rețelele sociale că a trecut printr-un episod neașteptat în timpul vacanței. Artistei i-a fost furată o geantă de lux chiar din camera hotelului de lux în care este cazată. Ce a decis acum fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Lidia Buble le-a arătat fanilor imagini cu geanta Chanel, care poate ajunge și la 10.000 de euro nouă. Pe internet, un asemenea model poate fi cumpărat second hand între 1000 și 2000 de euro.

“Geanta mi-a fost furată, nu îmi încape în seif, am pus alte lucruri în seif.  Îmi vine să o iau razna, când o să mai plec în vacanțe nu o să îmi mai iau nimic la mine, nu am siguranță nicăieri, eu nu stau la orice fel de hotel. Nu mi se pare normal ce se întâmplă”, spune artista, citată de protv.ro.

Nu că am nervi, bubui de nervi. Nu sunt foarte sigură, dar mă rog la Dumnezeu să greșesc. Măi oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. În urmă cu două luni mi s-au furat două genți. Și nu vorbim despre orice fel de genți. Și acum este a doua oară când cred, există o foarte mică șansă și sper din suflet să o fi uitat acasă, că dacă nu, întorc Pământul cu susul în jos. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși asta, iar în următoarea vacanță plec doar cu hainele de pe mine”, au fost detaliile oferite de Lidia Buble.

Lidia Buble a mărturisit că a vorbit cu managerul hotelului, care va încercă să rezolve situația.

Mare atenție când plecați în vacante, nu bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla. Se poate întâmpla. Am trecut de două ori prin asta. Ceasurile, diamantele încap în seif, gențile nu încap. Extrem de mare grijă la ce luați la voi. Îmi vine să urlu, îmi trec foarte multe stări, mâine e ziua mea, înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta.

Să nu credeți acum că viața mea stătea într-o geantă, dar e trist ce se întâmplă. E un obiect de care m-am atașat, care îmi plăcea. Culmea, când am stat la niște hoteluri de îți venea să te închizi cu 10 feluri de chei, nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble, mesaj dur după ce a fost jefuită în vacanță. Ce obiect de lux i-a fost furatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Lidia Buble, condamnată definitiv la un an cu suspendare

Lidia Buble este una dintre vedetele de la noi care au dosar penal. Cântăreaţa a fost condamnată definitiv la un an închisoare cu suspendare. Decizia, după ce artista a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru că a mituit doi poliţişti de la Rutieră.

Potrivit deciziei instanţei, Lidia Buble a primit un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. În schimb, magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. În acest sens, a fost stabilit un termen de încercare pe o durată de 2 ani, anunță Agerpres.

În această perioadă, Lidia Buble trebuie să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te