Homepage  / Netflix

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Witcher, sezonul 3. Sunt ultimele episoade cu Henry Cavill în rolul lui Geralt

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Witcher, sezonul 3. Sunt ultimele episoade cu Henry Cavill în rolul lui Geralt
5

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Netflix a lansat trailerul oficial pentru sezonul 3 din The Witcher, care va fi lansat în această vară. Nu mai este mult și vom putea vedea cum continuă povestea pentru Geralt, Ciri, Yennefer, dar și Jaskier. Având în vedere imaginile dezvăluite de noul trailer, acțiunea se anunță a fi incendiară.

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Witcher, sezonul 3

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Witcher, sezonul 3, care va avea premiera în această vară. Volumul 1 va include episoadele 1-5 și va fi disponibil la nivel global din 29 iunie, iar volumul 2 va include episoadele 6-8, și va fi disponibil din 27 iulie.

„Sub amenințarea monarhilor, magilor și bestiilor de pe Continent, care se întrec să o captureze, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită de cei care amenință să o distrugă. Yennefer, căreia îi revine sarcina de a o iniția pe Ciri în tainele magiei, îi duce la fortăreața protejată Aretuza, unde cu toții speră să afle mai multe despre puterile neștiute ale fetei. Spre surprinderea lor, însă, descoperă că au ajuns în mijlocul unui câmp de bătălie dominat de corupție politică, magie neagră și trădare. Dacă nu vor să se piardă unii pe alții pentru totdeauna, trebuie să riposteze și să riște totul”, este rezumatul pentru sezonul 3 din „The Witcher”.

Distribuția pentru sezonul 3 din The Witcher

Din distrbuția sezonului 3 fac parte Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra) și Joey Batey (Jaskier).

netflix-a-lansat-trailerul-oficial-pentru-the-witcher-sezonul-3-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

De asemenea, în serial mai joacă Myanna Buring (Tissaia), Eamon Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Royce Pierreson (Istredd), Anna Shaffer (Triss Merigold), Mecia Simson (Francesca), Tom Canton (Filavandrel), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Graham McTavish (Dijkstra), Cassie Clare (Philippa), Hugh Skinner (Radovid), Wilson Mbomio (Dara), Lars Mikkelsen (Stregobor), Terence Maynard (Artorius),  Simon Callow (Codringher), Liz Carr (Fenn), Therica Wilson-Read (Sabrina), Safiyya Ingar (Keira), Rochelle Rose (Margarita), Michalina Olszanska) (Marti), Robbie Amell (Gallatin), Jeremy Crawford (Yarpen), Bart Edwards (Emhyr), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Christelle Elwin (Mistle) și Meng’er Zhang (Milva).

Lauren Schmidt Hissrich este showrunner și producător executiv, iar regizori sunt Stephen Surjik, Gandja Monteiro, Loni Peristere și Bola Ogun.

Sezonul 3 din „The Witcher” are 8 episoade și a fost filmat în Studiourile de film Longcross alături de mai multe zone ale Angliei, Țara Galilor, Croația, Slovenia, Italia și Maroc.

Henry Cavill a renunțat la rolul din The Witcher

Serialul fantasy „The Witcher” a primit undă verde de la Netflix pentru sezonul al patrulea, dar această veste a venit și cu una bulversantă. Chiar fața personajului principal al producției va fi schimbată. Henry Cavill părăsește „The Witcher” și Liam Hemsworth va prelua rolul principal, acela al lui Geralt din Rivia, începând cu sezonul al patrulea.

Drumul meu ca Geralt din Rivia a fost plin de monștri și e aventuri, dar acum voi pune deoparte medalionul și sabia mea. În locul meu, fantasticul domn Liam Hemsworth va prelua mantia lupului alb. La fel ca unul dintre cele mai mari personaje literare, o să-i predau ștafeta cu reverență pentru timpul petrecut interpretându-l pe Geralt și cu entuziasm pentru a vedea modul în care Liam va interpreta acest personaj fascinant și plin de nuanțe. Liam, dragul meu domn, acest personaj are o profunzime extraordinară, să te distrezi interpretându-l și descoperindu-l”, a scris Cavill pe Instagram, în octombrie anul trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te