Homepage  / Ultimul număr

Mădălina Drăghici, vedeta noii telenovele Acasă

Mădălina Drăghici, vedeta noii telenovele Acasă

de Redactia Tvmania

Mădălina Drăghici a pus modelingul pe plan secundar pentru a juca, alături de Radu Vâlcan, în telenovela „Iubire şi onoare”. Povestea de iubire dintre românca Ilinca şi şeicul Amir ajunge la Acasă TV în această toamnă.

.

Pe vremea când urmărea cu sufletul la gură fiecare episod din „Inimă de ţigan” şi „Regina”, Mădălina Drăghici nu-şi imagina că va prelua ştafeta telenovelelor româneşti produse pentru Acasă TV. Din toamnă, manechinul o va interpreta pe Ilinca Stuttman, o româncă de 23 de ani care se îndrăgosteşte iremediabil de şeicul Amir bin Hussein el Jisr (Radu Vâlcan), fiul cel mai mic al emirului Hussein, conducătorul emiratului Beled el Nur. „Ilinca… Ilinca este o fată foarte dragă mie, chiar dacă poate suna ciudat. S-a născut şi a copilărit în Constanţa, are o relaţie foarte frumoasă cu mama ei, este ambiţioasă. Lucrează în PR, carieră care îi place şi pentru care munceşte cu sârg. Are un suflet bun, este o fire puternică şi… iubeşte mult, cu toată fiinţa ei”, spune Mădălina Drăghici despre primul ei rol.

.

Actori noi la Buftea

Mădălina Drăghici a avut ocazia să-l cunoască mai bine pe Radu Vâlcan în perioada 1-17 mai, când au filmat scene incendiare pe coasta staţiunii turceşti Bordum, iar luni, 12 iulie, cei doi se reîntâlnesc pe platourile din Buftea. „Este un băiat cu mult bun-simţ, muncitor, modest şi ambiţios. Ne ajutăm şi ne sprijinim reciproc, fiind amândoi la început”. La fel ca şi fostul prezentator al „Poveştirilor adevărate” de la Acasa TV, Mădălina ia lecţii intensive de actorie şi este sfătuită îndeaproape de regizorul Iura Luncaşu.

.

Citiţi textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te