Homepage  / Trailer / Vedete străine

„Magic Mike: Ultimul dans”, tot ce trebuie să știți despre filmul cu Channing Tatum și Salma Hayek. Trailer

„Magic Mike: Ultimul dans”, tot ce trebuie să știți despre filmul cu Channing Tatum și Salma Hayek. Trailer

de Andreea Hentea,

Studiourile Warner Bros. au lansat recent primul trailer al filmului „Magic Mike: Ultimul dans” / „Magic Mike’s Last Dance” (care va rula și la noi din 10 februarie), în care Channing Tatum va juca pentru ultima oară rolul lui Mike Lane. Channing Tatum o are ca parteneră în film pe Salma Hayek, care a înlocuit-o pe Thandiwe Newton.

Studiourile Warner Bros. au lansat primul trailer al filmului „Magic Mike’s Last Dance”, a treia și ultima parte a seriei în care Channing Tatum joacă rolul stripperului de succes Mike Lane.

Cunoscutul actor făcuse publică încă de luna trecută o imagine în premieră din film cu el și cu personajul principal feminin, interpretat de Salma Hayek Pinault. Îndrăgita actriță a înlocuit-o în luna aprilie pe Thandiwe Newton, distribuită inițial în rolul partenerei din film a lui Channing Tatum.

Aceasta a avut un comportament plin de aroganță pe platouri, după care s-a certat teribil cu Channing Tatum, care este vedeta și producătorul filmului, așa că a fost înlocuită în cele din urmă, la scurt timp după începerea filmărilor.

Channing Tatum a mai jucat rolul stripperului Mike Lane în două filme: „Mike meseriașu’” / „Magic Mike” (2012), regizat de Steven Soderbergh, și „Magic Mike XXL” (2015), regizat de Gregory Jacobs.

Ce va aduce noul film

Chiar dacă detaliile filmului „Magic Mike’s Last Dance” au fost, ca de obicei, dezvăluite cu zgârcenie, atât regizorul Steven Soderbergh, cât și protagonistul filmului, Channing Tatum, au mai dezvăluit câte ceva despre noua poveste.

„Magic Mike’s Last Dance”, captură din trailer

„De data asta vreau să fie un Super Bowl în materie de striptease. Vreau să dansez așa cum nu am reușit, de fapt, niciodată în celelalte două filme, fiindcă atunci a trebuit să arătăm fața adevărată a acestei lumi, ceea ce nu e chiar cel mai grozav dans”, a declarat actorul pentru People despre „Magic Mike’s Last Dance”.

La rândul său, într-un dialog cu Variety, Steven Soderbergh, care revine acum la cârma poveștii, a comparat filmul cu faimosul film al lui Bob Fosse, „All That Jazz” (1979), și a spus că s-a inspirat în noua sa producție din spectacolul scenic „Magic Mike Live”.

Filmul său îl găsește pe fostul stripper de succes lucrând ca barman în Florida după o lungă pauză de la jobul care îl făcuse celebru. Acolo este descoperit de o investitoare jucată de Salma Hayek Pinault, care îl convinge să meargă în turneu la Londra pentru un nou spectacol foarte promițător.

După ce descoperă care e adevăratul substrat al afacerii și după ce trece de câteva obstacole, Mike se ambiționează, totuși, să ducă spectacolul spre glorie alături de o întreagă trupă de dansatori și dansatoare.

Alături de Channing Tatum și de Salma Hayek Pinault, distribuția filmului îi mai include pe Gavin Spokes, Caitlin Gerard, Christopher Bencomo, Ayub Khan-Din și Juliette Motamed. Scenariul este scris de Reid Carolin, care a regizat împreună cu Channing Tatum filmul „Dog. Un câine de legendă”, lansat la începutul acestui an.

Până la premiera din 10 februarie, puteți urmări trailerul filmului „Magic Mike’s Last Dance” aici:

foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te