Homepage  / Televiziune

Maia Morgenstern, prima invitată de la „Tu urmezi”, de la Kanal D. Ce a spus despre Dan Negru, gazda emisiunii

Maia Morgenstern, prima invitată de la „Tu urmezi”, de la Kanal D. Ce a spus despre Dan Negru, gazda emisiunii
3

de Roxana Mirea,

Maia Morgenstern este prima celebritate invitată la “Tu urmezi!”, noua emisiunii prezentată de Dan Negru la Kanal D. Emisiunea va avea premiera sâmbătă, 3 septembrie. Iată ce i-a spus Maia Morgenstern lui Dan Negru.

Maia Morgenstern, prima invitată de la „Tu urmezi”, cu Dan Negru

Ne mai desparte foarte puțin timp până la marea premieră a show-ului ce pune preț pe inteligența românilor! Sâmbătă, de la ora 20:00, se vor deschide porțile emisiunii ce va aduce publicului o combinație reușită de concurs de cultură generală, tensiunea specifică unei asemenea competiții, premii uriașe puse la bătaie, celebrități și personaje inedite.

Sâmbăta aceasta, în prima ediție “Tu urmezi!”, Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România, se va afla în platoul emisiunii. Dincolo de bucuria participării la un show care are o componentă importantă de cultură generală, un demers pe care actrița îl califică drept unul “necesar”, aceasta a mărturisit că o leagă o prietenie de foarte mulți ani cu amfitrionul emisiunii.

Suntem prieteni, colaboratori de-o viață. Ne ascultăm unul pe celălalt. Avem lucruri să ne spunem. (…) Am venit cu mare emoție, curiozitate la emisiune. E formidabil că oamenii au curaj să participe …”, a spus marea actrița.

Maia-Morgenstern-la-Tu-urmezi_Kanal-D-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Când are premiera „Tu urmezi”, emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru (“Tripletă”). Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în rundă finală, în valoare de 100.000 de lei.  Își vor face apariția în show o serie de personaje care reprezintă diferite domenii din care vor “curge” întrebările. Piaza Rea și Zâna bună au două roluri bine definite în economia show-ului, dacă Piaza Rea îți poate da peste cap planurile și îți poate spulbera câștigurile acumulate, Zana Bună te poate ajuta să îți suplimentezi premiile cu o întrebare, fără riscul de a pierde ceva.

Nu pierdeţi, din 3 septembrie, de la 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show pentru toată familia, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te