Homepage  / Vedete străine

Maite Perroni și Andrés Tovar se căsătoresc! Când are loc nunta. „Am pregătit totul”

Maite Perroni și Andrés Tovar se căsătoresc! Când are loc nunta. „Am pregătit totul”

de Roxana Mirea,

Săptămâna trecută, Maite Perroni a anunțat pe rețelele sociale că s-a logodit cu iubitul ei, producătorul TV Andrés Tovar. „Am spus da. Niciodată nu am simțit atât de multă dragoste, siguranță și fericire. Te iubesc, dragostea vieții mele", a scris emoționată actrița mexicană alături de mai multe imagini în care poartă un frumos inel de logodnă. Iată când va avea loc nunta dintre Maite Perroni și Andrés Tovar.

Când se căsătoresc Maite Perroni și Andrés Tovar

Nunta dintre Maite Perroni și Andrés Tovar va avea loc în câteva săptămâni. Cei doi se vor căsători duminică, 9 octombrie, după cum a confirmat producătorul în cadrul unei întâlniri recente cu presa din Mexic, potrivit People en Español.

Data nunții este aproape”, a declarat Andrés. „Am pregătit totul, suntem mai mult decât pregătiți să sărbătorim alături de toți prietenii și familia noastră.” Deși nu a specificat cu exactitate locul unde va avea loc nunta, actrița, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că ea și logodnicul ei se vor căsători în Mexic.

Pentru noi, Mexicul este fundația noastră, familia noastră, casa noastră, țara noastră. Suntem foarte fericiți că putem sărbători această zi cu toți oamenii pe care îi iubim, cu familia noastră, cu cei mai apropiați prieteni și cu oamenii care au fost un pilon foarte important în istoria noastră, așa că suntem fericiți”, a declarat Maite.

De asemenea, Maite Perroni a precizat că ea și Andrés Tovar nu au de gând să ofere exclusivitate niciunei reviste în ceea ce privește nunta lor.

Credem că este un eveniment personal, de familie și pentru noi este foarte important să nu profite nimeni de pe urma vieții noastre private sau de un eveniment atât de important cum este pentru noi să ne întemeiem familia”, a spus ea. „Mass-media care se alătură într-un mod iubitor și pozitiv va fi binevenită.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton