Homepage  / Vedete româneşti

Majda Aboulumosha, despre filmările emisiunii „Femeia alege” din Istanbul: “Știu destul de bine limba turcă”

Majda Aboulumosha, despre filmările emisiunii „Femeia alege” din Istanbul: “Știu destul de bine limba turcă”
13

de Cătălina Matei,

O prezență exotică pe micile ecrane, Majda Aboulumosha este gazda noului show de dating de la PRO 2, “Femeia alege”. Filmările au loc în Istanbul, iar Majda s-a integrat perfect pe set, mai ales că vorbește și limba turcă.


Care a fost prima ta curiozitate legată de noua emisiune pe care o prezinți la PRO 2, “Femeia alege”?

Evident mi-am dorit să înțeleg cât mai bine formatul, să știu care va fi rolul meu și să analizez dacă mă regăsesc și dacă simt că mi se potrivește.

Odată ce am aflat ce presupune și am înțeles că voi avea ocazia să fiu alături de 5 femei puternice în experiența lor de găsire a iubirii, am știut că este un proiect din care vreau să fac parte. Deși am mai spus, să știi că m-am ținut de cuvânt: nu le-am cunoscut pe fete până la momentul în care am început să filmăm.

“Știu destul de bine limba turcă”

Filmările au loc în Istanbul. Cât de mult a contat faptul că ai locuit câțiva ani în Turcia ca să accepți acest contract?

Cu siguranță faptul că știu foarte bine Turcia și orașul Istanbul a fost un factor pe care l-am avut în vedere, dar nu a fost unul esențial. Pentru mine este mai important să mă regăsesc în ceea ce fac, să îmi aducă zâmbetul pe buze și să știu că îmi oferă motivația de a lucra cu același drag, zi de zi.


Vorbești limba turcă?

Da, știu destul de bine limba turcă. Și să știi că este un avantaj că uneori mai pot vorbi chiar și pe set. Evident că nu o știu la perfecție, dar mă descurc destul de bine.


Ce ai avut grijă să iei în bagajul tău înainte de a pleca spre Istanbul?

Nu sunt genul de persoană care să pună preț pe obiecte, așa că nu am avut un lucru anume pe care simțeam nevoia să-l am. Cu toate acestea, atenția mea era să am lucrurile necesare pentru filmări: de la haine, la produse cosmetice sau bijuterii. În rest, mai important este să am telefonul la mine să pot vorbi cu fiica mea, să mă știe aproape, chiar dacă suntem la distanță pentru o perioadă de timp.


Emisiunea se difuzează zilnic. Ce cuprinde orarul tău zilnic? Și cum susții ritmul?

Așa este, emisiunea este zi de zi pe PRO 2, de trei ori pe zi, iar asta mă face foarte fericită. Deoarece în acest mod, cei de acasă pot să vadă cât mai mult din ceea ce se întâmplă aici.


Programul meu este unul destul de încărcat acum, mai ales că suntem la început de filmări și trebuie să intrăm un ritm.

În fiecare zi, iau micul dejun, vorbesc cu fiica mea, discut cu echipa de producție despre ceea ce urmează să filmăm și despre ceea ce trebuie să pregătesc, iar apoi mă îndrept către locația de filmare.

Timpul mi-l petrec mult pe set, fie că sunt la cadru, fie că mai avem anumite discuții sau ne uităm pe ceea ce fac concurenții. Îmi place să fiu mereu la curent cu tot ce se întâmplă, astfel încât să pot oferi informații complete celor de acasă și să îi pot cunoaște cât mai bine pe cei cu care interacționez.


Cum sunt concurentele? Dar domnii pe care ele trebuie să-i aleagă?

Sunt cinci femei care știu ce vor, care au construit o carieră și care au muncit mult pentru a reuși în viață.

Sunt niște persoane care nu au alocat niciodată timp real pentru a investi și în viața lor personală sau care au avut parte de anumite dezamăgiri care le-au făcut să se concentreze pe altceva.

Cât să ți spun câte ceva despre fiecare: Oana m-a surprins cu faptul că și-a transformat pasiunea pentru beauty într-o afacere personală, reușind să creeze un produs de păr 100% al ei.

Carmen, are o carieră incredibilă și totuși toată viața a făcut sport și a avut grijă de aspectul ei, niciodată nu s-a neglijat.

Romanița are o voce frumoasă, o fetiță superbă și o relație foarte bună cu fostul soț, totuși știe că e momentul să meargă mai departe.

Cristina a studiat mult pentru a ajunge unde este și nu vrea să se oprească pentru a reuși în domeniul actoriei.

Iar Ruxandra transmite foarte mult prin emoția și sensibilitatea ei, are și ea o voce superbă și vrea să aibă o carieră în domeniu. Eu v-am spus că sunt minunate toate.

Dar nici băieții nu sunt de ignorat! Fiecare dintre cei 5 aduce ceva în plus – pasiune pentru gătit, pentru sporturi extreme, pentru modelling, pentru dans sau actorie! Să vedem cine le va atrage atenția fetelor.

Convorbiri zilnice la telefon cu fetița ei

Din experiența relațiilor pe care le-ai avut până acum, cât de mult alege femeia într-o poveste de dragoste?

Într-o relație, fiecare dintre parteneri trebuie să aleagă, asta e clar. Dar femeia trebuie să aleagă mereu atunci când este nefericită, când simte că nu mai poate crește sau că nu mai este lăsată. Femeia poate alege mult dacă știe ce vrea și dacă are încredere în ea. Și asta o să vedeți și în emisiunea noastră.


Care au fost cele mai grele alegeri pe care tu le-ai făcut din dragoste?

Dacă vorbim despre dragoste și alegeri grele în aceeași propoziție înseamnă că ceva nu mai merge bine. O relație fericită nu presupune să renunți la lucruri care te fac fericit, nu înseamnă să fii nevoit să alegi ceva sau să renunți la altceva, deși te afectează.

Sunt om, am făcut alegerile mele și fiecare dintre ele m-a format și ajutat să fiu unde sunt astăzi. Cred că sunt un cumul al tuturor alegerilor, așa că nu le văd ca fiind grele. Poate au fost doar provocări în anumite momente.

Ai fost plecată mai multă vreme din țară pentru un alt proiect. Acum vei petrece 5 luni în Turcia… Cum se împacă fetița ta cu acest lucru? Dar iubitul tău?

Sunt o mamă foarte norocoasă. Fetița mea a știut de la început ce presupune acest proiect și m-a susținut cu totul.

În plus, marele avantaj al acestei plecări este faptul că pot fi în contact cu ea oricând prin telefon. Dacă școala va trece în mediul online, sigur că o voi și aduce cu mine, în Turcia.

Iubitul meu mă susține și înțelege că acest proiect este pe gustul meu și că pot face ceea ce îmi place, așa că nu a fost niciun fel de problemă când l-am acceptat.


Cum arată dieta ta în prezent? Știu că ai avut ceva dificultăți cu greutatea în trecut…

Sunt foarte atentă la ceea mănânc, așa este. Dar asta și pentru că am grijă de sănătatea mea, nu doar de greutate. Așa este, am slăbit aproape 30 de kilograme și am tot avut oscilații, dar am învățat că o dietă echilibrată e cea mai bună, te menține pe timp lung și e sănătoasă.

Eu consum în mare parte fructe și legume, iar aici echipa se poartă foarte frumos cu mine, așa că aceste lucruri nu îmi lipsesc niciodată. Beau foarte multă apă și toată lumea știe că atunci când filmez, am 3 sticluțe după mine. Chiar s-au obișnuit și cei din jur că beau foarte multă apă.

Dintre delicatesele turcești… pe care crezi că nu le vei putea refuza?

Așa cum se știe, eu gătesc mult. Am și o pagină de Instagram pe care postam des, mai ales când eram acasă și aveam timpul necesar. Prin urmare, sunt atentă la ceea ce mănânc și știu să spun ”pas”. Dar vă asigur că sunt muuulte lucruri delicioase pe aici.

Majda-on-set-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 10:30 Umami: al 5-lea gust
  Umami: al 5-lea gust este un show culinar, prezentat de Cristi Dumitru, Alin Barabancea (co-prezentator) și Sergiu Nedelea (expert în vinuri).
 • 11:00 Prietenul meu dinozaur AP
 • 12:45 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 13:45 De bunăvoie şi nesilită de nimeni AP
 • 16:00 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 18:00 România, te iubesc!
  Cosmin Savu face o incursiune în istoria noastră recentă și prezintă ancheta Petrolul roșu, radiografia unei industrii care privește întreaga populație. Suntem la...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Misiune: Imposibilă. Declinul 12
 • 23:00 Născut să ucidă 15
  După moartea tatălui său, Wesley, află că acesta fusese liderul unei organizaţii misterioase de asasini care încerca să păstreze ordinea mondială. Tânărul vrea să-i...
 • 01:15 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 02:15 De bună voie şi nesilită de nimeni AP
 • 04:15 România, te iubesc!
  Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Rareş Năstase caută şi informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulţi le-ar dori ascunse:...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 07:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 15:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 00:15 iMai mult Umor 15
  "iMai mult Umor" este povestea nevăzută din spatele produsului finit iUmor, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot...
 • 00:30 Kingsman: Cercul de Aur 15
  În "Kingsman: Cercul de Aur", eroii noştri fac faţă unor noi provocări. Atunci când sediul agenţiei este distrus iar lumea este ostatică, călătoria lor îi conduce...
 • 03:15 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 04:00 Revelaţia 12
  Filmul este bazat pe incredibila poveste adevărată a iubirii de neclintit a unei mame în faţa unei situaţii imposibile. Când John, fiul adoptiv al lui Joyce Smith...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 09:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Tu Urmezi! AP
  Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Concurenţii stau la...
 • 22:00 Se strigă darul AP
 • 00:00 Fără egal 12
 • 02:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV