Homepage  / Ultimul număr

Mama de cariera

Mama de cariera

de Redactia Tvmania

Monica Columbeanu se implica mult in construirea propriei cariere de model, ceea ce nu inseamna ca isi neglijeaza familia si fetita, Irina, sau ca nu isi face planuri pentru inca trei copii.

Numele si chipul ei se afla aproape zilnic in paginile ziarelor, iar viata ii este expusa pe micile ecrane intr-un reality-show, la B1 TV. La 20 de ani, Monica Columbeanu este deja o imagine care vinde, astfel incat scandalurile nu stau niciodata departe de ea pentru multa vreme. Cel mai recent a fost cel legat de Antonello de Gennaro, un impresar italian care sustine ca Monica ii datoreaza 18.000 de euro („Nu aveam nimic semnat cu el, iar scandalul a inceput cand a realizat ca nu are nici o sansa sa ma implice in proiectul de a organiza un casting la care sa fie alese fete care sa lucreze intr-un club de noapte din Italia”). Am vorbit cu ea despre aceasta goana dupa subiecte a presei, despre cum se imparte intre cariera si viata de familie si despre planurile ei de viitor.
Odata intrata in casa familiei Columbeanu, nu poti sa nu te intrebi cum decurge o zi obisnuita a Monicai si cum s-a acomodat cu insistenta camerelor de filmat, care o urmaresc mereu. Monica ne-a explicat ca ajungi sa te obisnuiesti cu omniprezenta cameramanului. Cuvintele de ordine ale programului ei zilnic sunt „sedinta foto” si „un somn bun” la sfarsitul fiecarei zile obositoare: „In Romania programul este presarat cu mai multe avantaje. Ma refer la privilegiul de a o avea pe Irina pe langa mine”. Monica a fost la saptamanile modei la Milano, Roma si Bucuresti, a prezentat la Summit („M-am simtit privilegiata sa prezint in fata sotiilor celor mai puternici oameni de pe planeta”) si a primit si oferte TV. „In Romania nu am acceptat sa fac alt gen de emisiune pentru ca formatul nu era pe gustul meu, ori pentru ca bugetul se situa sub cota pe care o am. In Italia mi s-a propus sa lucrez la doua televiziuni. Nu am discutat despre nici un aspect concret, pentru ca nu vorbesc inca perfect italiana”. Dar se perfectioneaza in timpul liber si din cand in cand mai trage cu ochiul si la TV: „La televizor nu prea am timp sa ma uit. Nici macar la emisiunea mea. Totusi le inregistrez pe toate si cand mai prind o zi mai libera, ma uit la toate editiile”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te