Homepage  / Articole

Marea finală “se dansează” între Adela şi Octavian

Marea finală “se dansează” între Adela şi Octavian

de Redactia Tvmania

După dans la bară, twist şi folclor internaţional, telespectatorii au ales finaliştii competiţiei “Dansez pentru tine”: Adela Popescu şi Octavian Strunilă, după ce Paula şi Tudor s-au clasat pe locul al treilea. Cele două perechi rămase în concurs, se vor lupta miercuri, 1 decembrie, pentru marele premiu.

.

Tot pe 1 decembrie, când Pro TV-ul împlineşte 15 ani, se va decide şi care dintre concurenţi va fi răsplătit cu premiul de popularitate: Lena, partenera lui Răzvan Fodor, Claudiu, partenerul Doiniţei Oancea, Ştefan, partenerul Nicolei, Ana Maria, partenera lui Bogdan Vlădău şi Liliana, partenera lui Jorge.

Deşi au fost răsplătiţi cu 10 pe linie după dansul rusesc interpretat impecabil, Paula şi Tudor au părăsit platourile emisiunii, nu inainte de a fi premiaţi cu “medalia de bronz” şi cu 15.000 de euro pentru ca Tudor să îşi poată împlini visul, o locuinţă pentru el şi mama sa.

Seara de vineri, 26 noiembrie a fost una mai mult decât incendiară. După ce Ionuţ Pavel şi Natalia Sandu, stripperi de meserie, au demonstrat dansul la bară, Pavel Bartoş şi Dana Rogoz au făcut o parodie a acestuia şi au stârnit aplauzele publicului.

Dana a mai intrat o dată în platoul lui Bănică în aceeaşi seară, alături de Matteo, cu scopul de a strânge fonduri pentru echipa de cercetători de la Victor Babeş.

Printre invitaţii speciali ai serii s-au numărat şi Julia Jianu, prezentatoarea emisiunii “Ascultă-ţi muzica de acasă” şi Iuliana Luciu, fostă participantă la „Dansez pentru tine”, care a evoluat alături de handbalistul Marius Novanc.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te