Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle aruncă din nou în aer relațiile cu familia regală. Ce a declarat în ultimul interviu

Meghan Markle aruncă din nou în aer relațiile cu familia regală. Ce a declarat în ultimul interviu
8

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a oferit recent un interviu în care aduce noi acuzații familiei regale britanice. Mărturisirile făcute acum de soția Prințului Harry sunt variate, dar cel mai serios subiect discutat de ea este legat de atitudinea rasistă pe care susține că familia lui Harry a avut-o față de copilul ei, Archie.

Meghan Markle, noi acuzații la adresa familiei regale

După ce The Cut a publicat, luni, articolul de copertă bombă al lui Meghan Markle, corespondentul regal al Daily Express, Richard Palmer, a scris pe Twitter despre unele dintre „momentele uluitoare” din interviu, care, în opinia sa, sugerează că „Harry și Meghan nu au învățat nicio lecție”.

Poate că cel mai „năucitor” subiect discutat de fosta actriță, în vârstă de 41 de ani, a fost „structura” modului în care fotografiile copiilor ei au fost împărtășite cu publicul, despre care a afirmat că au servit ca ocazie pentru a lansa insulte rasiale, atunci când era un membru activ al familiei regale.

Soția Prințului Harry a explicat că se aștepta de la ea să ofere fotografii cu fiul ei, Archie, acum în vârstă de 3 ani, la Royal Rota, grupul de presă care se ocupă de regina Elisabeta a II-a și de linia de succesiune a acesteia.

De ce le-aș da chiar celor care le spun copiilor mei cuvântul cu N o fotografie a copilului meu înainte de a o împărtăși cu oamenii care îl iubesc?„, a argumentat ea în reportaj. „Spuneți-mi ce sens are asta și apoi voi juca acest joc”.

Cum s-a apărat familia regală

Meghan, care este, de asemenea, mama unei fetițe în vârstă de 1 an, Lilibet, a abordat anterior mediatizarea rasistă care i-a îndepărtat pe ea și pe soțul ei de familia regală și de social media, într-un interviu cu Oprah Winfrey în martie 2021.

A fost „aproape imposibil de supraviețuit” hărțuirii cibernetice, a explicat Markle la vremea respectivă, dezvăluind că a determinat-o chiar să aibă gânduri sinucigașe. Ducesa de Sussex i-a mai spus lui Winfrey, în vârstă de 68 de ani, că au existat „îngrijorări și discuții” în cadrul familiei regale cu privire la culoarea pielii fiului ei înainte ca acesta să vină pe lume.

„Am fost puțin șocat”, a intervenit atunci Harry, în vârstă de 37 de ani, precizând că „nu are de gând să împărtășească niciodată” cine a făcut comentariul despre culoarea pielii lui Archie. De atunci, s-a speculat că ruda în cauză ar fi tatăl lui Harry, prințul Charles, dar un purtător de cuvânt al prințului de Wales a insistat pentru The Post că speculațiile „nu sunt adevărate și nu merită comentate în continuare”.

Meghan Markle şi Prinţul Harry se întorc în Marea BritanieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Meghan Markle: „Harry mi-a spus: Mi-am pierdut tatăl”

În ciuda dezmințirii, Markle simte că Harry și-a „pierdut” tatăl în urma ieșirii lor din cadrul familiei regale.

Harry mi-a spus: „Mi-am pierdut tatăl în acest proces”. Nu trebuie să fie la fel pentru ei cum a fost pentru mine, dar asta este decizia lui„, a declarat ea pentru The Cut când a fost întrebată despre cearta cu propriul ei tată, Thomas Markle.

În ceea ce privește posibilitatea de a se împăca cu familia regală, Meghan Markle a răspuns: „Cred că iertarea este foarte importantă. Este nevoie de mult mai multă energie pentru a nu ierta. Dar este nevoie de mult efort pentru a ierta. Eu chiar am făcut un efort activ, mai ales știind că pot spune orice.”

O sursă a precizat pentru Page Six că Meghan a vrut de fapt să spună că nu vrea ca Harry să-și piardă relația cu tatăl său – și nu că aceasta a fost deja „pierdută”.

Între timp, un insider regal a adăugat: „Nu știu dacă Harry a rupt relațiile cu tatăl său. Charles le-a dat lui Harry și Meghan milioane de euro când au plecat din Marea Britanie”. Cu toate acestea, în timpul interviului comun al cuplului cu Winfrey, Harry a afirmat că familia regală „i-a tăiat, la propriu, finanțele” după Megxit.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te