Homepage  / Vedete străine

Cine l-a inspirat pe Mehmet Yilmaz Ak pentru rolul lui Pars din „Secrete de familie”. Ce i s-a întâmplat în copilărie

Cine l-a inspirat pe Mehmet Yilmaz Ak pentru rolul lui Pars din „Secrete de familie”. Ce i s-a întâmplat în copilărie
4

de Roxana Mirea,

Mehmet Yılmaz Ak, un actor cu o carieră impresionantă, a avut oportunitatea de a interpreta numeroase personaje atât pe micul ecran, cât și pe marele ecran. Rolul Pars, procurorul din serialul „Secrete de familie”,  o partitură actoricească complexă, cu umbre si lumini, i-a adus recunoașterea internațională. 

Mehmet Yılmaz Ak, inspirat de tatăl său pentru personajul din „Secrete de familie”

În celebrul serial, personajul pe care îl interpretează atât de convingător, Pars, stârnește sentimente amestecate. El este mereu într-o competiție acerbă cu Ilgaz, interpretat de Kaan Urgancıoğlu, pentru a obține recunoașterea profesională. Cu toate acestea, în relația cu sora sa, Neva, fostă logodnică a rivalului său, Pars se dovedește a fi atent și afectuos. În inima lui, se duce o luptă interioară: e in competitie cu Ilgaz și, în același timp, îl admiră pe acesta. 

Mehmet Yılmaz Ak nu a avut dificultăți în a se identifica cu acest personaj în „Secrete de familie”, datorită înțelegerii profunde pe care o are asupra mecanismelor justiției și a tipologiilor personalităților din acest domeniu. Copilăria sa a fost marcată de prezența constantă în secțiile de poliție, deoarece tatăl său era polițist de profesie. Cunoasterea acestei lumi l-a ajutat să ofere un plus de veridicitate personajului său. 

Pars seamănă din multe puncte de vedere cu tatăl meu. Punctul meu de reper, când am creat personajul, a fost chiar tatăl meu, fost polițist. Un om cinstit, cu un foarte bine dezvoltat simt al dreptatii. Am luat putin și din partea lui mai inflexibilă, dar mi-am dorit să arat că personajul are și o latură sensibilă; am observat că oamenii l-au îndrăgit astfel pe Pars”, spune Mehmet Yılmaz Ak. 

actorul-mehmet-yilmaz-ak-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cine este Mehmet Yılmaz Ak, Pars din Secrete de familie 

Mehmet Yılmaz Ak s-a nascut în Diyarbakır și este cel mai mic dintre cei șase copii ai unei familii numeroase. El a început studiile la Universitatea Ege, Departamentul de Relații Internaționale, dar a renunțat la aceste studii pentru a urma Facultatea de Teatru a Universității Kadir Has. Pasinea sa pentru teatru este profundă, iar în timpul studenției a fondat trupa de teatru „Teatrul Non”. 

Debutul său ca actor a avut loc pe scena teatrului, iar în televiziune a debutat cu un rol în serialul „Ben de Özledim”. De-a lungul carierei sale, a interpretat numeroase roluri în piese de teatru, seriale și lungmetraje. 

Pe Mehmet Yılmaz Ak  il puteti urmari în continuare în serialul „Secrete de familie”, o poveste încărcată de dramatism, în care iubirea și intriga polițistă îi țin pe telespectatori cu sufletul la gură. Super producția este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te