Homepage  / Articole

Michael Douglas şi-ar putea pierde vocea

Michael Douglas şi-ar putea pierde vocea

de Redactia Tvmania

PUF, PUF. Michael Douglas (dar şi soţia lui, Catherine Zeta-Jones) încearcă să se lase de fumat de ceva vreme.

Actorul Michael Douglas va face opt săptămâni de chimioterapie, dar dacă tratamentul nu  funcţionează, ar putea ajunge la operaţie.

În ultima vreme, Michael Douglas (65 de ani) arăta din ce în ce mai rău (mai ales în primăvară, când fiul lui, Cameron, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri), iar vestea că actorul suferă de cancer la gât explică totul.

Dailymail.co.uk scrie că Douglas a simţit acum câteva săptămâni că vorbea greu şi că avea probleme la înghiţit şi, după ce a mers la doctor, a aflat că are o tumoare în gât. Actorul – al cărui cel mai recent film, „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule” va fi lansat în România pe 24 septembrie – fumează şi bea de ani de zile, aceasta fiind, cel mai probabil, cauza bolii.

Tratament

Soţul actriţei Catherine Zeta-Jones (40 de ani) urmează să facă opt săptămâni de chimioterapie şi radioterapie, la New York, începând de săptămâna aceasta. Scopul final al medicilor este evitarea operaţiei la laringe, care ar putea avea drept finalitate modificarea sau chiar pierderea vocii. Cu toate astea, nu se ştie clar dacă tumoarea este localizată aici sau la nivelul esofagului, caz mult mai grav.

Actorul a trasmis public că este foarte optimist şi doctorii sunt încrezători că acesta îşi va reveni complet. Şansele de supravieţuire în cazul cancerului la laringe sunt de 60% pentru pacienţii care suferă de peste cinci ani şi chiar de 80% în cazul celora a căror situaţie a fost descoperită din timp.

Douglas – care se află, se pare, în casa familiei din Insulele Bermude – a făcut publică situaţia pentru că trebuia curând să înceapă promovarea pentru pelicula „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule” (pe care a anulat-o deja) şi ar fi fost clar pentru toată lumea că ceva nu este în regulă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te