Homepage  / Televiziune

Mihai Bobonete, luat la roast de Cabral! Ce a putut spune în direct la Pro TV

Mihai Bobonete, luat la roast de Cabral! Ce a putut spune în direct la Pro TV

de Ioana Maria,

Cabral și Adela Popescu au fost invitați în ediția de marți a emisiunii „La Măruță”, unde au acceptat provocarea de a participa la jocul „Sosurile picante”. Cei doi prezentatori de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au răspuns celor mai picante întrebări.

“Spune numele unui bărbat din showbiz cu care ai fi avut o relație, dacă nu l-ai fi cunoscut pe Radu Vâlcan”, a fost prima întrebare la care a răspuns Adela Popescu.

“Eu nu am o problemă să recunosc… e un bărbat pe care îl admir din toată inima mea. Cabral, am zis!”, a spus amuzată vedeta.

La întrebarea “Spune trei lucruri/tabieturi enervante la Mihai Bobonete”, Cabral a răspuns: “râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată”.

https://www.youtube.com/watch?v=cU7BFDGC5xg&ab_channel=CatalinMaruta

Adela Popescu l-a uimit pe Cătălin Măruță după ce a dat un nume la una dintre întrebările lui, însă a refuzat să citească ce era scris pe foaie și a preferat să mănânce picant.

“Andreea Marin! Nu citești nimic, că mănânc! (…) Da, Andreea Marin! De ce m-ai adus în acestă situație. Eu sunt carne de tun, că am și sufletul ăsta curat!”, a spus Adela spre amuzamentul colegilor de platou.

„Nu mă așteptam să spui așa ceva”

Cabral a intervenit: “Nu mă așteptam să spui așa ceva… Adela a făcut trei băieți cu Sfântul Duh”, iar vedeta a venit cu o replică inedită: “Da, dar vezi că din mine au ieșit mai mulți bărbați decât au intrat”.

“Gluma asta n-am făcut-o eu… știi cine a făcut-o? A venit o fată la Vorbește lumea… Ce vrei? Nu este gluma mea, mi-ar fi plăcut să fie că e foarte bună! Anisia Gafton a zis. Avem și înregistrare de la Vorbește lumea. Chiar n-am zis-o eu”, a adăugat Adela.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te