Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mirela Vaida lansează un altfel de podcast. Cine vor fi invitații și unde va putea fi urmărit

Mirela Vaida lansează un altfel de podcast. Cine vor fi invitații și unde va putea fi urmărit
7

de Andra Stana,

Mirela Vaida este cântăreață, actriță, prezentatoare de televiziune și, în curând, gazda unui podcast. Vedeta Antena Stars a anunțat, printr-o postare pe conturile de socializare, că se pregătește să își lanseze propriul podcast. Unde va putea fi urmărit.

Vai’da Podcast” este cel mai nou proiect de care se va ocupa Mirela Vaida. Vedeta a făcut anunțul online.

Dragii mei prieteni, în curând dau drumul la podcast! Nu e un „podcast”, de fapt, ci o întâlnire între prieteni, la o cafea, pe terasa casei mele, unde discuțiile sunt relaxate, calde, amicale, emoționante și reale! Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți și îi iubiți și sunt convinsă că veți avea multe de ascultat și de învățat de la ei!!”, a transmis miercuri, 8 iunie, Mirela Vaida.

Vedeta de televiziune a mai declarat că, în cadrul podcastului său, se va discuta despre „povești de viață emoționante, cumpene, greutăți, reușite, căderi și urcușuri în viață”, a transmis miercuri, 8 iunie, artista.

Vai’da Podcast” va putea fi urmărit pe YouTube. „Abonați-vă acum la canalul meu de YTB și așa veți fi mereu la curent cu tot ce e nou în viața și cariera mea! Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!”, a scris Vaida, pe Instagram.

Deși se pregătește de lansarea noului proiect, Mirela Vaida nu va renunța la jobul din televiziune. Ea va apărea în continuare la „Acces Direct”, emisiune din grila Antena Stars.

De asemenea, pe Vaida o puteți vedea și în piesele de la scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase. În plus, e și o foarte iubită cântăreață.

mirela-vaida-podcastIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Compromisurile pe care acceptă să le facă Mirela Vaida

Dincolo de cariera sa înfloritoare, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida. Cei doi au împreună au 3 copii.

Pentru ca totul să funcționeze în căsnicia lor, prezentatoarea TV a recunoscut că a fost nevoită să mai facă și compromisuri.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat.

Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie”, a povestit Mirela Vaida pentru okmagazine.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te