Homepage  / Televiziune

Naomi Hedman, în lacrimi la „Splash! Vedete la apă” 2022. De ce a clacat logodnica lui Florin Ristei

Naomi Hedman, în lacrimi la „Splash! Vedete la apă” 2022. De ce a clacat logodnica lui Florin Ristei
9

de Andra Stana,

Naomi Hedman i-a cucerit prin curajul ei pe jurații Splash! Vedete la apă, așa cum i-a cucerit cu talentul ei muzical pe jurații de la X Factor România în urmă cu doi ani. Pe de altă parte, la antrenamente, artista a avut un moment în care a clacat și a izbucnit în lacrimi.

Naomi Hedman a făcut cursuri de înot pe când avea patru ani, însă a fost o perioadă în care nu reușea să se scufunde cu ușurință sub apă. Anii au trecut, iar logodnica lui Florin Ristei a învățat să facă și acest lucru. Cu toate acestea, la filmările pentru „Splash! Vedete la apă” s-a confruntat cu una dintre fricile sale: teama de înălțime. Nu doar antrenorii au încurajat-o, ci și colegii de echipă – Natalia Mateuț a susținut-o exact așa cum procedează și cu prietenele sale.

Uită-te la mine! Ești foarte frumoasă, ești înaltă, ești minunată, ești Naomi! (…) Ar fi imposibil pentru tine să nu poți să sari de la 3 metri“ , i-a spus prezentatoarea de la Antena Stars, care s-a așezat în fața ei.

Naomi a dezvăluit în interviul oferit pe marginea Bazinului Olimpic de la Bacău: „Cred că am învățat să înot când aveam 4 ani. Mergeam la cursuri de înot în fiecare săptămână. (…). Mama a făcut tot posibilul ca noi să învățăm să înotăm. Au încercat să mă învețe să mă scufund, dar nu am reușit când eram mai mică”.

Naomi Hedman, în lacrimi la „Splash! Vedete la apă”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Florin Ristei a pus presiune pe logodnica lui înainte de „Splash! Vedete la apă”

Întrebată de Monica Bîrlădeanu dacă logodnicul său a pus presiune pe ea înainte să ajungă la filmările „Splash! Vedete la apă“, Naomi Hedman a răspuns râzând:

„La început, mi-a spus: «Când mergi acolo, sari de la 10 metri! Dacă nu sari de la 10 metri, să nu mai vii acasă!» Când am venit, m-am gândit: «Ok, 10 metri!» După, m-am dus la 10 metri în prima zi și eram… speriată și mi-era foarte frică!“

Dacă artista a executat un salt de pe ultima platformă și dacă notele primite de la jurați au fost mari, telespectatorii pot afla în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă“, difuzată astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Surprizele din „Splash! Vedete la apă”, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei. 

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor. Aceștia le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu. Cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze salturile, dar și să își învingă fricile.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te