Homepage  / Știri / Televiziune

Splash! Vedete la apă 2022. Ce rol vor juca în emisiune Paula Chirilă şi Romică Ţociu. „Avem o surpriză”

Splash! Vedete la apă 2022. Ce rol vor juca în emisiune Paula Chirilă şi Romică Ţociu. „Avem o surpriză”
4

de Andra Stana,

Paula Chirilă şi Romică Ţociu revin în cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, difuzat în curând la Antena 1. Care este motivul pentru care Paula Chirilă nu ar mai vrea să mai sară în piscină și ce surprize a pregătit Romică.

Paula Chirilă şi Romică Ţociu, cuplu comic la Splash! Vedete la apă 2022

În curând, Antena 1 va difuza un nou sezon „Splash! Vedete la apă”. Recent, postul a anunțat că emisiunea va fi prezentată de Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor.

Despre revenirea sa la „Splash! Vedete la apă”, Paula Chirilă a declarat că va fi surprinzătoare. Potrivit vedetei Antena 1, show-ul este unul dintre proiectele ei de vară preferate.

“Eu mi-aș dori ca în acest sezon să văd juriul în costume de baie, executând acele sărituri pe care ei le jurizează. Pe Clara sigur o voi vedea sărind, pentru că ea e campioană. Dar vreau să-l văd și pe Nea Marin cum se aruncă în cap, sunt curioasă cu ce ne va surprinde Iulia Albu, poate vine cu o dresură de pești, să-l văd pe Natanticu scufundându-se

Sper că juriul s-a pregătit, pentru că eu și Romică suntem pregătiți să-i surprindem. Nu cu sărituri, fiindcă mie îmi este foarte frică de înălțime. Am participat la Splash! Vedete la apă acum câțiva ani și am avut nevoie de 3 zile doar ca să sar de pe margine. N-aș mai repeta experienta.

Prefer să văd spectacolul în această formulă, alături de Romică. Noi vom delecta publicul cu mult umor. Splash! Vedete la apă este unul dintre proiectele mele de vară preferate şi mă bucur că revine la Antena 1!”, a declarat Paula Chirilă.

Paula ChirilaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Romică Țociu: „Emisiunea aceasta e spectaculoasă cu sărituri spectaculoase”

După ce a încercat inclusiv statutul de „salvamar”, având misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă, Romică Ţociu revine la Splash! Vedete la apă alături de Paula Chirilă, în rolul cuplului comic.

“Sezonul acesta aș vrea să văd niște sărituri și mai spectaculoase. Pentru că eu cred că emisiunea aceasta e spectaculoasă cu sărituri spectaculoase. Asta așteaptă și publicul de la cei care participă, indiferent de domeniul din care vin. Iar de la mine și de la Paula Chirilă să se aștepte la o serie de momente umoristice mai deosebite decât anul trecut.

Avem o surpriză pentru cei care urmăresc Splash! Vedete la apă – și nu sunt puțini la număr. Îi vom surprinde cu foarte multă comedie, pe care le-o vom oferi în cadrul unei povești. De-asta telespectatorii trebuie să fie alături de noi ediție de ediție – pentru că în fiecare emisiune avem câte o porție de umor care continuă povestea.”, a explicat actorul.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații Iulia Albu, Clara Gherase, nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te