Homepage  / Vedete străine

Natasha Lyonne, actrița din „Russian Doll”, despre drama vieții ei. „Am avut un trecut zbuciumat”

Natasha Lyonne, actrița din „Russian Doll”, despre drama vieții ei. „Am avut un trecut zbuciumat”
8

de Roxana Mirea,

Natasha Lyonne, actrița din serialul „Russian Doll”, de pe Netflix, are un trecut tragic. Actrița crede că istoria nefastă a familiei sale i-a afectat foarte mult abilitatea de a lua decizii corecte în viață. Bunica ei a fost supraviețuitoare la Auschwitz. Iată ce a declarat actrița.

Natasha Lyonne, actrița din „Russian Doll”, despre trecutul „zbuciumat”

Natasha Lyonne, actrița din serialul „Russian Doll”, este de părere că istoria tragică a familiei – bunica ei a fost supraviețuitoare la Auschwitz – i-a afectat profund alegerile de viață.

Evident, am avut un trecut foarte zbuciumat, ca să nu spun mai mult, și am fost foarte deschisă în legătură cu asta”, a declarat Lyonne, în vârstă de 43 de ani, potrivit New York Post. „Și e ca și cum, de-a lungul drumului, ar trebui să te apuci să cauți un fel de sens al vieții, altul decât autodistrugerea”.

Discutând despre lupta ei cu dependența de droguri de la începutul anilor 2000, ea a spus: „Nu cred că îl poți scoate pe Hitler din ecuație, în special în ceea ce privește modul în care am trecut prin adolescență. Aproape că nu am reușit să mă împac cu adevărata greutate a ceea ce însemna că se poate întâmpla așa ceva și că se poate întâmpla într-o linie de familie care îți este atât de apropiată”.

Actrița din „Russian Doll” a sugerat, de asemenea, că și încercarea de a reflecta asupra efectelor de anvergură ale Holocaustului a fost prea copleșitoare.

Este un concept prea mare pentru a fi procesat și cred că acest lucru se întâmplă destul de frecvent, în special din cauza social media”, a spus ea. „Este ca și cum am fi năvăliți constant de idei care sunt prea mari pentru a fi reținute.”

Russian Doll Season 2 Premiere – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Natasha Lyonne, despre călătoriile în timp

În primul sezon din „Russian Doll”, personajul lui Lyonne, Nadia, moare și își retrăiește la nesfârșit petrecerea aniversară de 36 de ani. Este prinsă într-o buclă temporală suprarealistă, din care își dorește cu ardoare să iasă. Sezonul 2 aprofundează din nou subiectele mortalității și existențialismului, sărind înainte și înapoi între generații și țări. Premiera noului sezon din „Russian Doll” a avut loc la Bowery Hotel din New York, pe 19 aprilie 2022, iar pe Netflix, noile episoade au apărut miercuri, 20 aprilie. În galeria foto, găsiți imagini de la premieră.

Natasha Lyonne nu este sigură dacă ar putea exista călătoriile în timp, dar a declarat că este „foarte curioasă” în legătură cu „conceptele științifice majore” care o înconjoară.

„Am renunțat la liceu, așa că, cu siguranță, nu pretind că știu foarte multe despre fizica cuantică sau ceva de genul acesta, dar cu siguranță citesc multe cărți și fac acest gen de lucruri. Așa că, cu siguranță, mi-a stârnit curiozitatea”, a dezvăluit actrița.

Sursa foto: Hepa

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te