Homepage  / Nu rata!

National Geographic va difuza „Iadul pe Pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS”

National Geographic va difuza „Iadul pe Pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS”
5

de Redactia Tvmania

În urma presupuselor atacuri chimice din Siria, din 4 aprilie, Sebastian Junger, apreciatul corespodent de război, autor și realizator premiat de filme, și Nick Quested, partenerul său producător și deținător al premiului Emmy, au decis să distribuie imagini în premieră din viitorul lor documentar, „Iadul pe pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS”.

Filmul distribuit de National Geographic Documentary Films, va debuta la Festivalul de Film Tribeca anul acesta. 

Prin intermediul unui comunicat de presă, National Geographic Channel a anunțat că „Iadul pe Pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS” va fi difuzat pe micile ecrane în această vară.

Iadul pe pământ (HellOnEarth)_National GeographicIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

CE VEȚI VEDEA

13 minute în avanpremieră din documentarul menționat precum și un bonus din secvențele tăiate la montaj, ce includ filmări personale cu încercarea disperată a unei familii siriene de a scăpa de controlul ISIS.

Selecțiunile includ și un interviu în premieră cu fostul consilier de securitate națională, generalul Michael T. Flynn, înregistrat în 2016, care comentează criza refugiaților afirmând:

Secvența este narată de producătorul Sebastian Junger.

Sintetizat din aproape 1000 de ore de filmări profund tulburătoare, filmul „Iadul pe pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS” explorează condițiile îngrozitoare de care fug refugiații și demonstrează umanitatea și curajul lor în fața amenințărilor / pericolelor fizice și a mediului politic foarte ostil. Realizatorii, care au colaborat anterior la crearea a trei filme despre războiul din Afganistan (”Restrepo”, ”The Last Patrol” și ”Korengal”), surprind acum și carnajul oripilant al războiului sirian și consecințele politice și sociale, creionând, în același timp, o imagine alarmantă a rolului Occidentului în apariția/crearea ISIS.

Credit foto: National Geographic

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te