Homepage  / Cinema

Nuntă a la grec 3. Tot ce știm despre filmul cu Nia Vardalos și John Corbett. Ce actor lipsește din distribuție, trailer

Nuntă a la grec 3. Tot ce știm despre filmul cu Nia Vardalos și John Corbett. Ce actor lipsește din distribuție, trailer
20

de Andra Stana,

„Multă iubire și recunoștință tuturor pentru sprijinul vostru în timp ce așteptăm să filmăm. Grecia, baby. Grecia!” a scris Nia Vardalos pe Instagram, în iunie 2022. Actrița a anunțat atunci mult-așteptata continuare a filmului „My Big Fat Greek Wedding”/„Nuntă a la grec”. Acum, comedia romantică are un trailer nou-nouț și a fost anunțată data de lansare în cinematografe.

UPDATE, 11 mai 2023:

A fost lansat trailer-ul filmului Nuntă a la grec 3. Când e premiera

Focus Features a lansat primul trailer oficial pentru „My Big Fat Greek Wedding 3”/„Nuntă a la grec 3”. Filmul va avea premiera pe 8 septembrie 2023.

Vedeta Nia Vardalos revine în calitate de scenarist pentru cel de-al treilea film al seriei și, pentru prima dată, este și regizor, scrie Variety. Vardalos joacă alături de John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Maria Vacratsis, Andrea Martin, Gia Carides, Joey Fatone și Lainie Kazan. Câteva fețe noi s-au alăturat distribuției, printre care Elias Kacavas și Melina Kotselou.

My Big Fat Greek Wedding 2 (2016) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

După ce Michael Constantine, care l-a interpretat pe Gus, tatăl lui Toula, a murit în 2021, cel de-al treilea film îi va aduce un omagiu regretatului actor.

Filmul original „Big Fat Greek Wedding” a avut premiera în 2002 și a devenit comedia romantică cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu un total de 368 de milioane de dolari în întreaga lume, în decursul a aproape un an calendaristic.

Adevăratul fenomen a fost urmat de obținerea de către Vardalos a unei nominalizări la Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

Știrea inițială, 23 iunie 2022:

Nia Vardalos se întoarce în „My Big Fat Greek Wedding 3”

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele frumoase [și pentru că] ați așteptat”, a declarat marți Nia Vardalos, într-un filmuleț postat pe Instagram. „Filmăm în frumoasa Plaka din Atena“, a adăugat ea, prezentând rapid locul unde a început deja producția comediei romantice, chiar de la fereastra camerei sale de hotel.

Ulterior, actrița a împărtășit cuvântul grecesc pentru „regizor”, confirmând că ea este la cârma celui de-al treilea film din seria „Nuntă a la grec”.

Nia Vardalos anunță „Nuntă a la grec 3”. Ce actor va lipsi din distribuția noii comedii romanticeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 20

Ce știm până acum despre „My Big Fat Greek Wedding 3”

Detaliile legate de scenariu sunt deocamdată secrete, deși Vardalos a discutat anul trecut despre potențialii membri ai distribuției care se vor întoarce, într-o fotografie emoționantă de pe Instagram.

În postare, Vardalos poate fi văzută alături de starurile filmului original, Lainie Kazan, Louis Mandylor și Gia Carides, pentru a onora memoria regretatului Michael Constantine, care a murit în septembrie 2021.

My Big Fat Greek Wedding 2 (2016) Lainie Kazan, Michael Constantine

Michael Constantine a interpretat rolul tatălui din familia Portokalos în pelicula originală, lansată în urmă cu 20 de ani, scrie ew.com. Filmul „Nuntă a la grec” spunea povestea fiicei sale, Toula Portokalos, o tânără grecoaică care, împotriva voinței familiei sale, începe o relație cu Ian, un bărbat fără origini grecești, rol interpretat de John Corbett.

„Voi prețui întotdeauna ultimele mesaje pe care mi le-a transmis”

„Îmi spusese că nu va putea să ni se alăture pentru cel de-al treilea film și că dorința lui era să continuăm”, a spus Vardalos. „Am scris scenariul pentru a reflecta decizia lui Michael și voi prețui întotdeauna ultimele mesaje pe care mi le-a transmis, sperând că vom filma în curând.”

Considerată adesea drept una dintre cele mai bune comedii romantice ale epocii moderne, My Big Fat Greek Wedding a devenit un titan neașteptat la box office la lansarea sa inițială, cu încasări de puțin sub 369 de milioane de dolari în întreaga lume, la un buget de 5 milioane de dolari.

Vardalos a primit prima nominalizare la Oscar pentru că a scris scenariul filmului și a continuat seria prin alte două proiecte: un sitcom CBS, My Big Fat Greek Life, care a fost anulat în 2003 după numai șapte episoade, și continuarea din 2016 My Big Fat Greek Wedding 2, un succes modest de box office care a obținut 90 de milioane de dolari în întreaga lume cu un buget de 18 milioane de dolari, în ciuda unor recenzii în mare parte negative.

„Așteptam ca maternitatea să-mi iasă în cale, să explorez emoțiile pe care le-ar cunoaște o mamă, pentru că scrisesem că Toula și Ian sunt părinți la sfârșitul primului film și am vrut să păstrez povestea liniară”, a declarat anterior Vardalos pentru EW despre scrierea celui de-al doilea film. „Așteptarea pentru continuarea filmului este complet din vina mea.”, a continuat atunci actrița.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te