Homepage  / Articole

Nu rata TVmania de luni, 22 noiembrie

Nu rata TVmania de luni, 22 noiembrie

de Redactia Tvmania

Cea de-a zecea ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine” se apropie cu paşi repezi de finală, aceasta fiind programată de 1 Decembrie. Cel mai simpatic, dar şi mai exigent membru al juriului, Mihai Petre, este convins de imparţialitatea sa, chiar dacă unii dintre concurenţi (Adela Popescu şi Răzvan Fodor) îi sunt colegi în telenovela „Iubire şi onoare”.

.

Eu nu mă uit la perechi, la persoane, nu mă uit la Adela sau la Răzvan cum dansează, ci mă uit la cum funcţionează perechea lor, văd două corpuri care se mişcă pe muzică şi din impresia pe care mi-o lasă, apare şi nota”, a explicat Mihai pentru revista “TVmania”.

Vedeta de la Pro TV nu şi-a dat cu părearea despre cine ar putea câştiga cea de-a zecea ediţie “Publicul decide, treaba mea e să notez dansurile concurenţilor, să spun cine a dansat mai bine la o ediţie sau la alta”, a spus el.

Cunoscutul dansator profesionist se pregăteşte chiar el să intre în ring pe 1 Decembrie, când va fi protagonistul unui duel cu colegul de juriu Wilmark. Mihai Petre va dansa la duelul juraţilor cu soţia sa Elwira Duda.

În revista TVmania de luni, 22 noiembrie, Mihai Petre mai dezvăluie şi care sunt perechile şi dansurile care l-au impresionat cel mai mult de-a lungul celor 10 ediţii de concurs.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te