Homepage  / Telenovele

Telenovela „Numai lângă tine” începe în premieră la Acasă TV. Când e primul episod

Telenovela „Numai lângă tine” începe în premieră la Acasă TV. Când e primul episod

de Ruxandra Dinca,

Acasă TV difuzează telenovela „Numai lângă tine”, în original „Contigo sí”, de duminică, 26 iunie. Este vorba de povestea unei tinere, interpretată de Alejandra Robles Gil, care trebuie să aleagă între doi bărbați, roluri jucate de Danilo Carrera și Brandon Peniche. Serialul va fi difuzat zilnic, de luni până duminică, de la 12.00.

Acasa TV – telenovele noi. „Numai lângă tine” a avut succes în Mexic

„Numai lângă tine” este una dintre cele mai recente telenovele produse de Televisa – s-a terminat în Mexic acum câteva luni, în martie.

Danilo Carrera și Alejandra Robles Gil, în „Numai lângă tine”
 | foto: TELEVISA

Cu titlul original „Contigo sí”, serialul a avut trecere la telespectatori, înregistrând audiențe multe mai mari decât se anticipa inițial. Iar unul dintre atuurile sale este și distribuția: tineri, frumoși și talentați, Alejandra Robles Gil, Danilo Carrera și Brandon Peniche formează trio-ul de personaje principale. Ei sunt susținuți de Barbara Islas, Lisardo și Ernesto Laguardia, printre alții.

Iar dacă numele Peniche vi se pare cunoscut, este pentru că Brandon Peniche este fiul celebrului telenovelist Arturo Peniche, pe care îl știm din seriale legendare, precum „María Mercedes”, „Intrusa” sau „Victoria”.

„Numai lângă tine” are în total 120 de episoade și este remake-ul unei telenovele clasice din 1978, foarte îndrăgite în Mexic, pe nume „Viviana”.

Care este povestea din „Numai lângă tine”

Într-un orășel de la malul mării, Angela Gutierrez (Alejandra Robles Gil, la primul său rol principal) este o asistentă medicală care studiază la Medicină. Într-o zi, îl cunoaște pe fermecătorul Alvaro Villalobos (Danilo Carrera), ajuns în zonă într-o călătorie de afaceri, și se îndrăgostește nebunește de el. Atracția dintre cei doi este atât de mare, că tinerii se căsătoresc.

Alejandra Robles Gil

Numai că, după nuntă, Alvaro o părăsește pe Angela și se întoarce în Ciudad de Mexico, unde se căsătorește – din nou, de data aceasta din interes – cu Samanta (Barbara Islas), care e bogată. Cu inima sfărâmată, Angela vine și ea în capitala țării, pe urmele lui Alvaro, pe care încă îl iubește. Dar ajunge să-l cunoască și să se apropie de Leonardo (Brandon Peniche), care o iubește și o susține mereu.

Danilo Carrera joacă rol negativ

„Numai lângă tine” marchează apariția lui Danilo Carrera în rol negativ. Despre partitura sa, actorul de 34 de ani, pe care l-am văzut în „Raze de lună” și „Totul pentru iubire”, a fost cât de poate de direct: „Mă însor cu două femei, le înșel, mă port urât”, a explicat el amuzcat pentru presa din Mexic.

La finalul anului trecut, actorul a lansat o carte și are planuri mari: „Am fost actor, jucător profesionist de fotbal și scriitor. Vreau să fac mai mult în viață. Am scris scenariul unui film. Ăsta e planul meu pentru 2022, vreau să-l joc și să-l regizez eu. Mi-au oferit alte personaje în cinema sau seriale, dar nu mă atrag”, a declarat, citat de www.expreso.ec, Danilo Carrera.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te