Homepage  / Articole

Nunţile celebre ale verii 2010

Nunţile celebre ale verii 2010

de Redactia Tvmania

În ciuda tuturor exemplelor descurajante din jurul lor (cel mai recent este cel al tristei despărţiri dintre Sandra Bullock şi soţul infidel Jesse James), dar şi a factorilor potrivnici (tentaţii la îndemână, atenţia paparazzilor etc), starurile de la Hollywood încă mai au curajul să îşi pună pirostriile. Unele chiar în această vară. Iată care sunt cele mai aşteptate nunţi ale sezonului.

Penelope Cruz şi Javier Bardem se căsătoresc

Penelope Cruz i-a cucerit inima compatriotului Javier Bardem.

.

Penelope Cruz şi Javier Bardem

Penelope Cruz şi Javier Bardem (pe care îl vom vedea alături de Julia Roberts din octombrie, în „Mănâncă, roagă-te , iubeşte„) premiaţi cu Oscar s-au logodit de Sfântul Valentin după o relaţie care a început în 2007,  pe platourile de filmare ale peliculei „Vicky Cristina Barcelona”. Spaniolii (ea în vârstă de 36 de ani, el de 41) pregătesc, cu discreţie, nunta care va avea loc în ţara lor natală. „Va fi mică, doar cu familia şi prietenii”, spun sursele tabloidului american „National Enquirer”. „Se ştiu de mulţi ani, dar deodată toate lucrurile au fost de partea lor.” Doamna de onoare a miresei va fi buna ei prietenă, actriţa Salma Hayek.

Christina Applegate şi Martyn Lenoble se căsătoresc

Christina Applegate şi Martyn LeNoble mai încearcă încă o dată căsnicia.

.

Christina Applegate şi Martyn LeNoble

Actriţa (38 de ani) din „Familia Bundy” – care a mai fost căsătorită, timp de şase ani (2001-2007), cu actorul Johnathon Schaech – a fost cerută de nevastă, tot de Ziua Îndrăgostiţilor, de către rockerul Martyn LeNoble (41 de ani). Cei doi vor să se căsătorească, în cadrul unei petreceri somptuoase, la sfârşitul verii, după o relaţie de doi ani. Christina are încredere în partenerul său, mai ales după ce acesta i-a fost alături în lupta ei cu cancerul mamar, care a presupus o dublă mastectomie. Şi viitorul mire a mai fost căsătorit o dată.

Nicole Richie şi Joel Madden se căsătoresc

Nicole Richie a devenit o fată cuminte graţie lui Joel Madden.

.

Nicole Richie şi Joel Madden

După trei ani de relaţie şi doi copii împreună, actriţa Nicole Richie (28 de ani) şi iubitul ei, rockerul de la Good Charlotte Joel Madden (31 de ani), vor deveni în sfârşit soţ şi soţie luna aceasta. Vedetele – deja părinţii unei fetiţe de doi ani şi jumătate şi ai unui băieţel de 10 luni – au ales o plajă din Mexic, pentru că vor o ceremonie în aer liber, dar şi foarte intimă. De altfel, totul va fi în familie la această nuntă: fetiţa va aduce buchetul, fratele geamăn al mirelui va fi cavalerul de onoare, iar cântăreţul Lionel Richie îşi va conduce fiica la altar.

Hilary Duff şi Mike Comrie se căsătoresc

Hilary Duff se mărită de foarte tânără cu Mike Comrie.

.

Hilary Duff şi Mike Comrie

O fi ea foarte tânără (are 22 de ani), dar Hilary Duff este şi foarte hotărâtă: se va căsători, la începutul lunii septembrie, cu jucătorul de hockey Mike Comrie (29 de ani), care a cerut-o de nevastă în februarie, dăruindu-i un inel cu diamant de 14 carate. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei vacanţe în Idaho, în 2007. Se pare că viitorii miri nu s-au hotărât dacă să facă nunta pe plajă sau la poalele unui munte, însă „vor ca locul să reflecte povestea lor romantică, iar ceremonia va fi foarte elaborată”.

Anna Paquin şi Stephen Moyer se căsătoresc

Anna Paquin şi Stephen Moyer: povestea cu vampiri din „True Blood” le-a purtat noroc.

.

Anna Paquin şi Stephen Moyer

Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „True Blood”, în 2007, s-au logodit în august 2009, iar acum se pregătesc de nuntă. Detaliile evenimentului sunt păzite de ochii presei, însă „US Weekly” scrie că Paquin (28 de ani) şi Moyer (40 de ani) vor o nuntă restrânsă, în familie. Viitorii miri au reuşit, în ciuda programelor încărcate, să organizeze, la începutul lunii mai, o petrecere de logodnă la un hotel de lux din Los Angeles. Nici unul dintre parteneri nu a mai fost căsătorit, însă el are doi copii dintr-o relaţie de lungă durată.

.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton