Homepage  / Ultimul număr

O alta Roxana

O alta Roxana

de Redactia Tvmania

Pe vremuri, iesea in evidenta pozand in reviste pentru barbati sau iesind topless din tortul de Revelion al Antenei. Ca o ironie, acum prezinta o emisiune pentru copii. Roxana Ionescu e dovada vie ca oamenii se pot schimba.

Multi o cunosc drept Mama-Natura. Ciudata aceasta asociere, caci Roxana Ionescu n-a intruchipat niciodata acest personaj, ci doar facea parte din trupa de balet a emisiunii „Ciao, Darwin!”. „Mama- Natura era o femeie frumoasa si sexy, „recrutata” din randul manechinelor sau al castigatoarelor concursurilor de Miss si se schimba de la o editie la alta. Ma maguleste aceasta confuzie a publicului. Zilele astea sunt pe cale sa deschid un salon de infrumusetare si ma gandesc sa-l numesc chiar asa, „Mama-Natura”!”, explica Roxana.
Deci, am lamurit-o! N-a fost decat dansatoare la emisiunea lui Dan Negru, apoi fata voluptuoasa care iesea din tort, aproape goala, in programul de Revelion al Antenei 1. Goala complet a aparut numai in paginile unei reviste pentru barbati, dar de atunci parca a trecut o vesnicie! Caci, incet-incet, Roxana Ionescu si-a schimbat naravul si imaginea, pastrand hainutele pe ea si avansand de la dansatoare la coprezentatoare de emisiuni. O evolutie la care visa de multa vreme, de cand se declara admiratoare neconditionata a Mihaelei Radulescu si spera sa-i calce pe urme.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te