Homepage  / Ultimul număr

O noua ipostaza

O noua ipostaza

de Redactia Tvmania

Nelly Furtado a jucat intr-un episod al serialului de succes „CSI: NY” si apare in ultimul videoclip lansat de Timbaland.

Nelly Furtado este frumoasa, talentata si cu o priza la public ce poate rivaliza fara probleme, in acest moment, cu cea detinuta de artiste precum Beyonce sau Gwen Stefani. Cel de-al treilea album al ei, „Loose”, a generat hit dupa hit si vanzari ce au produs invidia concurentei, astfel ca era firesc sa apara oferte si din alte domenii. Furtado a acceptat invitatia de a aparea in serialul „CSI: NY”, in episodul difuzat pe 7 februarie 2007 in America pentru ca este un fan declarat al acestei productii. Ava Brandt, personajul interpretat de cantareata, este o maestra a deghizarii si o specialista in procurarea de obiecte high-tech pretentioase pentru clienti generosi. Moartea paznicului unui depozit o transforma in suspectul principal cautat de politie.
Ramane de vazut daca Furtado are de gand sa-si construiasca o cariera in cinematografie, calcand pe urmele colegului ei, Justin Timberlake, care s-a descurcat acceptabil in controversatul film „Alpha Dog”. Cei doi apar in ultimul videoclip lansat de Timbaland („Give It to Me”), producatorul genial fara de care ultimele lor albume nu ar fi inregistrat un succes categoric. Piesa „Promiscuos” este nominalizata la premiile Grammy, iar balada scrisa in colaborare cu Chris Martin de la Coldplay – „All the Little Things (Come To An End)” face furori in clasamentele muzicale din Europa.
Heath Ledger si Jake Gyllenhaal reusesc sa isi tina secretele timp de 40 de ani, intr-o pelicula care a fost interzisa in China.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te