Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Octavia Geamănu, care se judecă cu Antena 1, primele declarații după ce a revenit la muncă. „Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi”

Octavia Geamănu, care se judecă cu Antena 1, primele declarații după ce a revenit la muncă. „Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi”
8

de Andra Stana,

Octavia Geamănu, care a fost scoasă de pe post în iunie 2022, a revenit la Antena 1, după concediul de odihnă de câteva luni. Prezentatoarea spune că procesul cu angajatorul ei continuă, pentru că a fost scoasă de la Observator fără preaviz. Mai mult, ea spune că nu plănuiește să renunțe la luptă.

Octavia Geamănu, care a dat în judecată postul Antena 1, s-a întors în redacție

Octavia Geamănu a dispărut de la pupitrul știrilor de la Antena 1 în luna iunie, anul trecut. Observatorul de weekend este prezentat acum de o jurnalistă care a făcut parte din echipa Aleph şi care a lucrat patru ani la Pro TV. Este vorba de Irina Ursu.

După ce ieșit de pe post, forțat și fără înștiințare prealabilă, Octavia Geamănu și-a continuat munca în redacție, ca redactor. Apoi, ea a intrat în concediu de odihnă, iar acum, după sărbătorile de iarnă, s-a întors la muncă. Pe Instagram, vedeta a postat o imagine din redacție și a avut un mesaj de transmis fanilor.

„După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsă și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani “se pierd”. Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să îți notezi totul. Și eu aveam zile de concediu neluate din 2017 pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum”, a dezvăluit Octavia Geamănu, care continuă să se judece cu cei de la Antena 1, după ce a fost scoasă de la pupitrul Observatorului.

Octavia Geamănu, care se judecă cu Antena 1, primele declarații după ce a revenit la muncăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere”

Azi, pe drumul spre redacție, simțeam un gol în stomac. Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere ca-n zilele în care nu aveam un proces cu angajatorul. Cert e că merg în continuare determinată pe acest drum. Mă întreabă mulți de ce nu renunț. Însă și mai mulți îmi spun să nu renunț. Eu aleg așa cum am făcut-o de fiecare dată, în raport cu cine sunt și ce simt”, a notat ea, citată de libertatea.ro.

Și a continuat: „O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită. Mulți cunosc acest sentiment. Nimeni nu are dreptul să își bată joc de cariera ta, de munca ta, de viața ta, de demnitatea ta, de onoarea ta. Ori în fața unor astfel de abuzuri (căci așa am fost educată să le numesc de-a lungul carierei), niciodată în viața asta nu voi pleca fruntea! Cu gânduri bune tot înainte”.

„Nu poți să ștergi cu buretele 18 ani”

Într-un interviu pentru revista okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre procesul ei cu Antena 1.

Sunt într-o situație neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleași drepturi. Sunt în concediu de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere. Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem și un proces pe rol. A trecut primul termen, în decembrie urmează al doilea. Probabil că al treilea termen mă va prinde în redacție sau nu”, a spus vedeta pentru OK! Magazine.

Și a continuat: „Totuși, nu poți să ștergi cu buretele 18 ani. 18 ani în care Antena 1 a fost parte din mine. Eu am avut familia mea și familia Antena 1. Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație. Din contră, spunându-mi că sunt perfectă și că nu are nimeni ce să-mi reproșeze.

Am luat-o cum a venit, pentru că sunt un om rațional. Dacă ar fi să mă întrebi ce vreau, ți-aș spune că știu foarte bine ce vreau din punct de vedere profesional, la fel cum știu foarte bine ceea ce nu vreau. Cred că doar atât pot să-ți spun despre această situație. Acum, destinul meu profesional este în mâna unor judecători. Desigur că eu cred că destinul meu profesional în televiziune va mai dura mulți ani de-acum înainte. Dar rămâne de văzut unde”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton