Homepage  / Ultimul număr

Pasare de noapte

Pasare de noapte

de Redactia Tvmania

Dan Capatos are planuri serioase pentru noua lui emisiune, "Un show pacatos": o productie de divertisment, la o ora foarte tarzie, in care accentul va cadea pe o personalitate a momentului si care isi propune sa atraga un public activ. Daca va reusi sau nu, puteti vedea din 18 februarie, pe Antena 1.

Chiar daca a scapat de trezitul de dimineata pentru emisiunea matinala de la Antena 1, Dan Capatos nu a avut un concediu prea lung: din 18 februarie, el revine pe sticla mult mai tarziu – intre 23.30 si 01.00. „Un matinal este, probabil, cel mai dur program de televiziune. Se si spune ca daca esti in stare sa realizezi un matinal, orice alt program iti va fi mai usor de realizat. Sa fii dinamic si in forma la ora 7 nu este la indemana oricui. Nevoia de schimbare a aparut firesc. Probabil ca a contat si privirea mea din ce in ce mai pierduta, din cauza trezitului la 04.30”, a explicat acesta.
Noul format este „un late-night show adaptat la realitatile noastre”, spune Dan: „Un show de divertisment cu un band profesionist, fete foarte frumoase, rubrici si personaje excentrice si invitati pacatosi”. Pornind de la porecla care i-a fost data pe vremea cand lucra la o revista pentru barbati din Romania, „Un show pacatos” va fi o emisiune de autor in care invitatul va fi „omul zilei respective”.

Pasionat de ore tarzii
Desi admite ca la lansarea oricarei emisiuni se vorbeste sus si tare despre unicitatea respectivului produs, Dan spune ca „Un show pacatos” va aduce pasiune pe piata TV: „Multi isi realizeaza emisiunea ca niste roboti si asteapta multumiti ziua de leafa. A disparut emotia. Asta va aduce nou: emotii de orice fel”. Dupa un an si ceva de sculat la ora 04.30, Dan isi va schimba complet programul: „Acum probabil ca voi adormi pe la 02.30. Deci totul se da peste cap. Voi redeveni acea pasare de noapte care am fost pana sa incep matinalul”. Emisiunea va intra in grila pe slotul orar ocupat mai demult de Marius Tuca. La o asemenea ora publicul-tinta este unul activ: „Se adreseaza tuturor celor care vin acasa la acea ora si care nu mai pot vedea decat noi si noi episoade ale telenovelei de prost gust, Elodia. In mod sigur, publicul meu va sti sa aprecieze o discutie inteligenta”. Si chiar daca discutia nu va fi una de tip „danga-langa, de tip Dan Diaconescu”, Dan spune ca i-ar placea sa poata prelungi durata de emisie: „Nu se va intampla foarte des acest lucru, de fapt nici nu stiu daca se va intampla, pentru ca, in mod oficial, n-a fost convenita aceasta varianta”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te