Homepage  / Ultimul număr

Patru ani de 100%

Patru ani de 100%

de Redactia Tvmania

Dupa anii acumulati cu "100%", Robert Turcescu a bagat spaima in politicieni cu "Bila alba/Bila neagra", lucreaza cu Oana Pellea pentru cursuri de comunicare si si-a propus sa o invete pe fetita lui de 6 ani, Ioana, sa cante la chitara.

Daca nu-l vezi pe Robert Turcescu la televizor, inseamna ca ori trebuie sa dai mai tare volumul radioului, fie sa te gandesti ca ar putea fi intr-o sedinta de redactie, la publicatia pe care o coordoneaza. Noi l-am intalnit dupa o astfel de sedinta, cu televizorul setat pe Realitatea TV. Ne asteptam sa fie stresat, cu ochii fixati pe niste layout-uri si cu mintea impartita la titlurile ziarului care avea sa apara a doua zi. „La ora actuala, pasiunea mea exclusiva e reprezentata la ceea ce fac pe plan profesional. In rest, raman atasat de lucrurile pe care le fac de multe ori, in timpul liber: sa ascult muzica, sa merg la concerte daca e cazul. De abia astept sa il vad pe Robert Plant! N-am fost la George Michael, pentru ca nu sunt fan al muzicii lui, insa sunt un fan al instrumentistilor buni. George Michael a avut in permanenta instrumentisti buni, alaturi de el. Oana (n.r.: Sarbu) a fost acolo, mi-a confirmat ca a fost un show exceptional, numai ca am preferat sa negociez cu colegii mei de la Realitatea o inregistrare a emisiunii pentru momentul Rolling Stones, spre a putea ajunge acolo. Am biletele deja! Le-am luat, cred, printre primii”, a spus prezentatorul care se afla in cel de-al patrulea an de emisie la Realitatea TV, cu „100” si care, alaturi de activitatea jurnalistica, preda impreuna cu Oana Pellea si alte nume la fel de importante, cursuri de comunicare pentru angajati din middle si top managementul companiilor din Romania.

Vacante separate

Cu atatea activitati pe rol, era de asteptat ca Robert Turcescu sa anunte si o binevenita vacanta estivala. Pentru inceputul lunii august, si-a programat doua destinatii: in Grecia, impreuna cu fetita lui, Ioana si parintii lui si, in Sicilia, doar in compania Oanei Sarbu. Mai mult, reusita Ioanei la Scoala Europeana urmeaza sa fie recumpensata de tatal ei, cu o chitara pentru copii.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te