Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pavel Bartoș, dezvăluiri din trecut. „Am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare”

Pavel Bartoș, dezvăluiri din trecut. „Am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare”
11

de Andra Stana,

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai apreciați actori din România, este de câțiva ani și prezentatorul unor show-uri importante din grila Pro TV. El moderează emisiunile „Românii au talent”, „Vocea României”, dar și „Masked Singer”. Recent, într-un interviu pentru viva.ro, vedeta Pro TV a făcut dezvăluiri despre trecutul său, perioada studenției, dar și ce a făcut înainte să devină cunoscut. Pavel Bartoș a dezvăluit că a ales să își mintă părinții atunci când a dat la facultate. Astfel, i-a făcut să creadă că dă examen la Drept, însă el a a susținut probe la Teatru, scrie viva.ro.

„Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret”, a povestit actorul pentru revista VIVA!.

Pavel Bartoș, dezvăluiri din trecut (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pavel Bartoș: „Mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viața!”

Despre viața de student la Cluj, Pavel Bartoș a avut numai cuvinte de laudă. O mulțime de amintiri și-a făcut, a legat prietenii pe viață. A și muncit, dar s-a și distrat.

„Cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut niște colegi minunați cu care sunt prieten și astăzi, ne-am avut ca frații. Am avut profesori extraordinari. A fost viața de student pe care aș dori-o oricui. Și poate lucrul care a contribuit cel mai mult la această perioadă feerică a fost că am fost student în cămin. E foarte important! (zâmbește) De aceea, e un sfat pe care-l dau tututor studenților: mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață. A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”, a mai spus Pavel Bartoș, care prezintă „Masked Singer”, sezonul 2.

Totodată, Pavel Bartoș este de părere că parcursul lui în actorie nu a fost ușor, însă acum se bucură de adevărate reușite.

„Eu am venit la București după vreo șase ani de provincie care mi-au făcut atât de bine. Pentru că, atunci când mi s-a oferit ceva important, am știut să apreciez acel lucru și să mă bucur din plin pentru el”, a mai spus el pentru viva.ro.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te