Homepage  / Ultimul număr

Pe aripile succesului

Pe aripile succesului

de Redactia Tvmania

Catherine Zeta-Jones este implinita atat pe plan familial, cat si pe plan profesional si este un bun exemplu pentru oricine, dovedind unde poate ajunge o fata din Tara Galilor daca este destul de hotarata.

Catherine Zeta-Jones s-a nascut in Swansea, Tara Galilor, in aceeasi zi (dar 25 de ani mai tarziu) cu cel care ii este momentan partener de viata, Michael Douglas. Fascinata de mica de teatru, a fost membra unei trupe catolice care realiza spectacole pe plan local, a studiat timp de trei ani teatrul muzical la Scoala de Arte Educationale din Chiswick, a jucat in piese scolare si in muzicaluri pe scena londoneza (s-a mutat in capitala Marii Britanii la numai 15 ani), iar in 1991 incepea o cariera de succes in serialul de televiziune „The Darling Buds of May”.
In 1998, Catherine Zeta-Jones evolua de la televiziune si miniserii spre marele ecran si de la statutul de vedeta TV in Marea Britanie, la cea de star in devenire peste Ocean. Rolurile de dupa cel din „Masca lui Zorro” (in care a fost distribuita dupa ce a fost remarcata de Steven Spielberg in miniseria „Titanic” si pe care l-a reluat in partea a doua a peliculei, in 2005) au contribuit incet, dar sigur la consolidarea acestui statut, iar casatoria din 2000 cu Michael Douglas si intrarea in ceea ce ea insasi a marturisit ca numeste „Dinastia Douglas” nu a stricat deloc ecuatia castigatoare, dimpotriva.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te