Homepage  / Știri / Televiziune

Kanal D a anunțat când începe matinalul „Dimineața cu noi”

Kanal D a anunțat când începe matinalul „Dimineața cu noi”

de Andra Stana,

Kanal D va avea în grila sa de programe o emisiune de tip matinal. „Dimineața cu noi” se va difuza de luni până vineri, de la ora 8.00. Când e programată premiera emisiunii prezentate de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase.

Matinalul „Dimineața cu noi” începe în martie la Kanal D

Din 7 martie, “Dimineaţa cu noi” îţi aduce energia şi voia bună în casă, de luni până vineri, de la ora 08:00, la Kanal D.

Cei trei matinali, Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase, sunt nerăbdători să fie alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, cu informaţii relaxate, glume ca între prieteni, sfaturi din partea unor specialişti în diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul, sănătatea.

Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau intervenţiile realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”, comentarii referitoare la cele mai bizare ştiri ale zilei, muzica bună, invitaţii aleşi pe sprânceană şi multe alte suprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

Din 7 martie, de la ora 08:00, “Dimineaţa cu noi”, matinalul de la Kanal D va fi prezentat de un trio plin de energie şi umor: Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te