Homepage  / Ştiri / Televiziune

VIDEO. Prima ediție „Uite cine dansează!”: Momentele-cheie ale show-ului de la ProTV

VIDEO. Prima ediție „Uite cine dansează!”: Momentele-cheie ale show-ului de la ProTV
12

de Redactia Tvmania

Prima ediție „Uite cine dansează!” a fost difuzată ieri seară de Pro TV. Prezentatorii show-ului sunt Mihaela Rădulescu și Cabral, iar jurații, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Cei patru jurați acordă după fiecare dans o notă de la 1 la 10, în funcție de opinia fiecăruia despre momentul prezentat de concurenți. În prima ediție a show-ului de dans de la Pro TV s-a dansat jaiv, tango argentinian, vals vienez, jazz și cha-cha.

Mihaela Rădulescu și Cabral

Marele premiu al show-ului „Uite cine dansează!”, în valoare de 100.000 de euro, va fi direcționat către organizația Hopes and Homes for Children, care sprijină reducerea abandonului copiilor, ajută la readucerea acestora în familiile lor și participă la reforma sistemului de protecție a copilului.

În plus, suma obținută în urma voturilor telespectatorilor, care sunt invitați să își susțină preferații prin vot, va fi direcționată, de asemenea, către aceeași organizație.

12 perechi inedite se luptă pentru marele premiu la „Uite cine dansează!”

Alex Velea si Ecaterina DosanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Alex Velea și Ecaterina Dosan au deschis în forță seara dansului, cu o coregrafie de jaiv. Cei doi concurenți au creat în ring un moment plin de energie, cu piruete și răsuciri.

”Fericirea de a dansa, de a fi pe scenă, fericirea lor m-a uluit”, a spus Gigi Căciuleanu.

Florin Călinescu a completat: ”Un moment foarte bun, mi-a dat mult curaj mie ca să stau în fața voastră.”. 

Antonia și partenerul ei, Paolo Campigotto, au adus în ringul dansului o coregrafie de vals vienez plină eleganță.

Chiar dacă din punct de vedere tehnic au existat și mici desincronizări, cei doi au plutit, iar Andreea a spus la final:

Dana Budeanu și Emil Rengle au transmis energie, tinerețe și jovialitate și, chiar dacă nu a fost un dans perfect și au existat și pași stângaci taxați de jurați, a fost un moment plin de culoare.

”Frumusețea ta, Antonia, mă face să nu fiu atentă la micile imperfecțiuni.”. 

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre au prezentat o coregrafie de cha-cha extrem de spectaculoasă, dar cu greșeli în interpretare. Momentul a fost unul plin de strălucire, însă pașii greșiți au fost taxați de jurați.

Un moment plin de emoție și sensibilitate a fost adus luni seară de Joseph Hadad și Georgiana Căiță (Căprioara). Concurenții au dansat tango argentinian.

”Despărțiri stângace și salturi tot așa. Prea aglomerate figurile, să nu uitați totuși pulsația jazz-ului.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Florin Călinescu a continuat: ”Stați liniștiți, prima dată nu iese mai la nimeni. Am simțit fiorul.”. 

Surpriza serii a venit din partea luptătorului MMA, Sandu Lungu, și a partenerei lui, Raluca Netca. Chiar dacă sunt extrem de diferiți, cei doi i-au bucurat pe toți cu o coregrafie senzațională de vals vienez. Momentul creat de ei a impresionat și a transmis foarte multă sensibilitate și gingășie.

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au dansat jive, s-au bucurat de moment, au fost expresivi și efervescenți, însă juriul a fost obiectiv, a punctat fiecare desincronizare și a taxat faptul că a fost mai multă actorie și mai puțin dans.

”Care a fost intenția voastră în seara asta? Atunci când încercați să faceți niște pași, nu erați pe muzică. Pun asta pe seama emoțiilor. A fost cel mai original cha-cha pe care l-am văzut în viața mea, a fost de-a dreptul savuros din punctul ăsta de vedere.”, a spus Mihai Petre, iar Gigi Căciuleanu i-a transmis Oanei: ”Oana, ai un nume atât de frumos! Nu dansa în consoane!”. 

Florin Călinescu a rămas fără cuvinte în momentul în care Lili Sandu și Iulian Țurcanu au dansat cha-cha. Mișcările celor doi concurenți au fost dinamice, pline de energie, strălucire și senzualitate, iar juriul s-a bucurat de spectacolul oferit de ei.

”Eram fascinat de cât de gentleman erai la începutul dansului.”, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a continuat: ”Tango-ul e despre fermitate, despre tocul pus ferm în pământ. Pentru mine, până acum, acesta e momentul memorabil al serii.”. 

Rona Hartner și Andrei Mangra au dansat un tango argentinian superb, au avut mișcări expresive, ritm și au transmis foarte multă forță, senzualitate și fericire.

”S-a-ntâmplat, Sandu! Ești o surpriză fantastică pentru mine! Te voi numi dansator din această seară! Lin, ai plutit, deși pare greu, nu știu dac-ai luat ceva heliu.”, a spus Mihai Petre, iar Gigi Căciuleanu a continuat: ”Cosmic, a fost soarele și luna. Nu știu cine a fost soarele și cine luna.”. 

Octavian Strunilă și Oana Botez au îmbinat actoria cu dansul în prima ediție „Uite cine dansează!”, când au adus în ring o demonstrație de jazz. Cei doi iubiți s-au simțit extraordinar, s-au completat și au reușit să creeze o poveste amuzantă.

”Pe mine m-a deranjat istoria, povestea a luat din dans.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Andreea Marin a spus încântată: ”Am văzut o mimică bună, te laud pentru asta!”. 

Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea au prezentat un tango argentinian. Concurenții au trăit momentul la intensitate maximă și au primit laude din partea juraților.

 ”A fost energie, a fost sălbăticie, aveți un cha-cha puternic!”, le-a transmis Gigi Căciuleanu, iar Andreea Marin a continuat, fermecată de frumusețea dansului: ”Tu ești latino, pasiune, tu ești frumusețe… te văd undeva spre finală.”. 

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au încheiat prima seară a dansului. Chiar dacă au avut emoții la început, concurenții au realizat o poveste frumoasă în pași de vals vienez și au transmis eleganță, sensibilitate și emoție.

”Cum reușești să fii un copil care se bucură și o femeie fatală în acelați timp? Am impresia că muști din partenerul tău ca dintr-un măr.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Florin Călinescu a continuat: ”Ați ridicat ștacheta destul de sus, nu știu dacă de record mondial din prima.”. 

Dacă în prima ediție nu a avut loc nicio eliminare, lunea viitoare, de la 20:30, telespectatorii vor aștepta să spună uite cine a fost eliminat din show de două ori, pentru că va avea loc o dublă eliminare.

Notele juraților și voturile publicului contează în proporție egală și vor fi cumulate, rezultând o medie care va decide cuplurile clasate pe ultimele două locuri și eliminate din show-ul Uite cine dansează!. Prima eliminare se va face după ce perechile vor dansa câte două stiluri diferite.

Te-ar putea interesa și: Cum se pregătesc cei 12 concurenți pentru „Uite cine dansează!”

Patru concurenți de la „Vocea României” vor cânta în band-ul „Uite cine dansează”

FOTO. Cine sunt cei 12 coregrafi de la „Uite cine dansează!”. Află-le povestea!

FOTO. Iată-i pe cei 12 concurenți ai show-ului „Uite cine dansează” (Pro TV)

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Masked Singer România
  PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: "The Masked Singer". Formatul, care a devenit viral şi a creat o...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Binecrescute 15
 • 02:00 Imperiul Leilor
  "Imperiul leilor" este o emisiune adresată celor ce vor să se lanseze în lumea afacerilor. Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde...
 • 04:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Adela AP
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 21:45 Adela AP
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 23:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 23:30 Asia Express AP
 • 03:00 X-Men de la Origini: Wolverine 12
  Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV