Homepage  / Știri

Radu şi Mădălina, în Turcia pentru filmări

Radu şi Mădălina, în Turcia pentru filmări

de Redactia Tvmania

Încep filmările la cea mai exotică producţie MediaPro Pictures.

O echipă de actori, din care fac parte protagoniştii Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, interpreta rolului negativ, Diana Dumitrescu, şi Marin Moraru, va pleca la începutul lunii pentru 17 zile, la Bodrum, în Turcia.

Noul proiect va avea premiera în toamnă la postul Acasă şi va spune povestea de dragoste dintre un arab şi o româncă.

În perioada deplasării în Turcia (1- 17 mai), Radu Vâlcan le va povesti fanilor săi despre cum este la filmări pe blogul său, radu.acasatv.ro.

Prezentatorul de la “Poveştiri adevărate” de pe Acasă este emoţionat că îşi face debutul în actorie şi recunoaşte că s-a documentat foarte mult pentru primul său rol: “Trebuie să recunosc că viaţa mea se identifică în acest moment cu acest proiect, este cea mai mare provocare de care puteam să am parte şi îmi doresc enorm să nu dezamăgesc.

M-am documentat şi o fac în continuare, ca şi pregătire pentru acest rol şi pot spune că ma atrage din ce în ce mai tare această cultură”, a zis el.

La fel de enutuziasmată este şi partenera lui din film, Mădălina Drăghici, fost manechin, care îşi face debutul alături de Radu.

“Cursurile intensive cu Iura Luncaşu (regizorul producţiei, n.r.), cu toţi regizorii, m-au ajutat foarte mult, mi-au dat curaj şi încredere în mine. Nu am mai fost niciodată în Turcia, aşa că această călătorie are încă un bonus: voi merge într-un loc nou pentru mine.

Oricum, dat fiind scopul deplasării, sunt convinsă că şi dacă mergeam pe Lună mi s-ar fi părut minunat”, a declarat ea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te