Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează după 13 ani de căsnicie! „Începem un nou capitol, dar separați”

Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează după 13 ani de căsnicie! „Începem un nou capitol, dar separați”
8

de Roxana Mirea,

Vestea la care nu se aștepta nimeni! Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează. Jurata de la „Bravo, ai stil” a declara că ea și Florin au decis să meargă pe drumuri separate și să înceapă un nou capitol al vieții lor.

Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează

Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează! Vedeta Kanal D și Florin Stamin au decis să meargă pe drumuri separate, după 13 ani de căsnicie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că nimeni nu se aștepta la un astfel de deznodământ al poveștii lor de iubire.

Raluca Bădulescu a precizat că separarea are loc de comun acord, după ce s-au gândit mult timp dacă să facă acest pas important. Cei doi au rămas prieteni, iar grija unul față de celălalt îi va lega mereu, potrivit wowbiz.ro.

Raluca-Badulescu-si-sotul-ei-divorteaza-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit sursei menționate anterior.

În ciuda anunțului despărțirii, Raluca Bădulescu a publicat pe Instagram o fotografie cu soțul ei, însoțită de mesajul „my Florin (n.r. Florin al meu)” și de melodia „Nothing else matter”, de la Metallica.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te