Homepage  / Ultimul număr

Razvan si Maria – asa tata, asa fiica

Razvan si Maria - asa tata, asa fiica

de Redactia Tvmania

Avertisment! Acest material nu ar trebui citit de persoanele care sufera de diabet si de acelea carora nu le place zaharul, pentru ca este deosebit de dulce! Andreea Liptak (25 de ani) si Razvan Spiridon (34 de ani) nu mai stiu ce sa faca de dragul fetitei lor. Noi nu mai stim nimic dupa sedinta foto!

Parinti mai putin panicati de fiecare gest, mormait, zgomot scos de copilul lor nu am vazut aproape niciodata! Fiecare lucru trebuia sa aiba o explicatie, o cauza, pe care incercau sa o descopere pentru a anihila raul. Orice tipat era de inteles, orice manuta vanturata in aer avea o semnificatie. „O doare burtica”, spune Razvan Spiridon si pare ca stie ce zice. „Cred ca i se face si fomita”, intervine mami Andreea.
La drept vorbind, nu ne aventuram prea mult daca afirmam ca fostul stirist de la B1 TV, actual om de baza la TeleSport, e o adevarata enciclopedie in materie de copii. Ar putea sa prezinte chiar o emisiune dedicatea taticilor!
Andreea Liptak si Razvan Spiridon sunt doua vedete recent intrate in clubul „celor care schimba scutece si incalzesc biberonul”. Mai precis, de doua luni si jumatate, de cand s-a nascut Maria Alexandra, o fetita superba, care pare ca intentioneaza sa semene cat mai tare cu tatal ei. Ca mamele stau acasa cu copii nou-nascuti, e un lucru cat se poate de natural, acceptat si despre care nici nu mai are rost sa vorbim. Insa poate ca nu o data, ele
si-ar dori sa nu fie singure in acest demers. si aici nu ne referim la soacre, mame, prietene, rude, toate acele persoane apropiate proaspetilor parinti, care nu stiu cum sa fie mai dragute si mai de ajutor. Ne referim la tati! La partea masculina a cuplului, care e alaturi de mama, dar, peste zi, o zbugheste la serviciu, unde mai vorbeste si pe limba oamenilor mari, ca el. Intre noi fie vorba, parintii despre care va vorbim acum, nu sunt adeptii pocirii cuvintelor, fie si de dragul copilului, pentru care nici un cuvant nu pare suficient de dulce, asa ca trebuie inventate altele. Multi parinti sunt, din acest punct de vedere, adevarati inventatori de limbi straine si, probabil, ca Academia Romana s-ar delimita de ei de cum i-ar auzi! Ei bine, noi avem aici doi parinti topiti dupa mogaldeata lor, pe care o alinta Maia (asa ar fi fost botezata, daca nu s-ar fi nascut de Sfanta Maria), dar care iI vorbesc aproape ca unui om mare. Sau macar incearca…

„Am fost vesela tot timpul, si inainte, si dupa nastere, nu am stiut ce e aia depresia. Nu m-am panicat niciodata din nimic, uneori ma uimeste si pe mine cat de relaxata pot fi!”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te