Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reacția lui Chris Evans, după ce a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”

Reacția lui Chris Evans, după ce a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”
11

de Andra Stana,

Chris Evans, starul din „Captain America”, a fost desemnat luni de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” pentru anul 2022. Actorul a recunoscut cine este persoana care se va bucura cel mai mult de distincția primită.

Selecția People a fost anunțată luni seară în emisiunea lui Stephen Colbert și pe site-ul revistei. Evans, care timp de aproape un deceniu l-a interpretat pe Căpitanul America în filmele cu supereroi de la Marvel, preia ștafeta de la un alt Răzbunător, Paul Rudd.

Chris Evans, care are 41 de ani şi este necăsătorit, a recunoscut că este nerăbdător să împărtăşească vestea cu cel mai mare fan al său – mama sa.

Mama mea va fi atât de fericită„, a declarat Evans, citat de people.com. „Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”. Chiar dacă nu este căsătorit, se zvonește că celebrul actor Chris Evans are o relație cu actrița Alba Baptista.

Reacția lui Chris Evans, după ce a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Chris Evans știe că prietenii îl vor tachina

De asemenea, el știe că este posibil să fie tachinat de prietenii apropiați. „Într-adevăr, acest lucru va fi doar un punct de intimidare”, a glumit el într-un interviu.

Printre cei care probabil îl vor huidui se numără colegii de scenă și câștigători anteriori ai premiului Sexiest Man Alive, precum Rudd, Ryan Reynolds și Chris Hemsworth. (Hemsworth, care îl interpretează pe Thor în filmele Marvel, a fost primul Răzbunător care a câștigat onoarea anuală a People, care a fost înmânată pentru prima dată lui Mel Gibson în 1985).

Printre alți laureați din trecut se numără John Legend, Dwayne Johnson, Idris Elba, Adam Levine, Richard Gere, Channing Tatum și David Beckham.

People l-a intervievat pe Evans, în vârstă de 41 de ani, la o fermă din Georgia, unde actorul a vorbit despre găsirea unui echilibru mai bun între viața profesională și cea privată. „Cel mai plăcut aspect al carierei mele în acest moment este să mă simt suficient de sigur pentru a lua piciorul de pe accelerație”, a spus el.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te