Homepage  / Nu rata!

Reconstituirea incendiului din clubul Colectiv, în seara aceasta, la Prima TV

Reconstituirea incendiului din clubul Colectiv, în seara aceasta, la Prima TV

de Redactia Tvmania

Echipa emisiunii “Dosarele DNA” prezintă în seara aceasta, de la ora 21.00, posibilele cauze ale incendiului și cum decurg anchetele poliției și Direcției Naționale Anticorupție.

Dosarele DNA_macheta

Marius Saizu și echipa “Dosarele DNA”, alături de experți pirotehniști vor realiza o reconstituire video a modului în care a izbucnit incendiul din clubul Colectiv, din seara de 30 noiembrie 2015.

Expertul pirotehnician, Valentin Oprea, va recrea, într-un mediu controlat și atent supravegheat, condițiile din clubul Colectiv. El va folosi artificii identice cu cele din timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, precum și materialul de antifonare care era utilizat în clubul din București. Scopul experimentului, realizat de echipa Prima TV, este de a vedea care au fost cele mai probabile cauze ale incendiului și factorii favorizanți producerii tragediei.

„Am realizat acest experiment pentru a vedea cum s-a putut petrece oribilul accident din Clubul Colectiv. În ultimele săptămâni, au apărut multiple speculații privind ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară. Există chiar și diferite voci care susțin că focul a fost pus intenționat și este de datoria noastră să prezentăm faptele și să demonstrăm, cu ajutorul experților, care au fost circumstanțele accidentului”, a declarat Marius Saizu, realizatorul emisiunii.

De asemenea, tot în această seară, de la ora 21.00, în emisiunea “Dosarele DNA”, aflați cum decurg anchetele în cazul incendiului din clubul Colectiv și care sunt pedepsele pe care le pot primi anchetații.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te