Homepage  / Vedete româneşti

Rețeta delicioasă de tartă cu roșii a Andreei Esca. Prezentatoarea s-a apucat de gătit abia la 44 de ani

Rețeta delicioasă de tartă cu roșii a Andreei Esca. Prezentatoarea s-a apucat de gătit abia la 44 de ani
14

de Redactia Tvmania,

Andreea Esca a demonstrat că niciodată nu e prea târziu să pui mâna pe tigaie! Prezentatoarea de la PRO TV a început să gătească pentru copii abia la 44 de ani și, se pare, nu se mai oprește. Recent, vedeta a făcut senzație cu o tartă delicioasă de roșii, perfectă pentru mesele în familie.

Andreea Esca s-a apucat de gătit când avea 44 de ani

„M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip.”, a scris Andreea Esca în revista proprie, Alist Magazine.

tarta andreeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Rețeta de tartă cu roșii a Andreei Esca

Cine credea că o tartă delicioasă trebuie să fie complicată, se înșală! Rețeta Andreei Esca este simplă, rapidă și nu necesită ingrediente sofisticate. Ai nevoie doar de câteva roșii suculente, aluat de tartă (foietaj), muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.

„Tartă cu roșii. Am facut și mi-a plăcut. Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tarta( foietaj), 150 gr Emmental, 3 linguri mustar, ulei de masline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur și forma de tarte. Poftă bunăă”, a detaliat Andreea Esca.

Pentru a pregăti tarta, întinde aluatul într-o tavă rotundă, fă câteva găuri cu furculița pe mijloc, întinde muștarul și adaugă feliile de Emmental. Peste brânză așază feliile de roșii și condimentează-le cu sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Coace tarta în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 30 de minute și gata! O tartă aromată și crocantă, care va dispărea rapid de pe masă!

Andreea Esca este redactorul-șef al revistei „Alist Magazine”

Andreea Esca și-a început cariera jurnalistică în 1992, dar a devenit cu adevărat faimoasă odată cu lansarea Pro TV în 1995, când a devenit prezentatoarea principală a știrilor de la ora 19. Pro TV a revoluționat televiziunea românească, iar Andreea Esca a devenit o figură centrală pentru această schimbare datorită profesionalismului și caarismei sale.

Pe lângă activitatea sa de prezentatoare de știri, Andreea Esca este implicată în diverse proiecte caritabile și sociale. Ea organizează și participă la evenimente care promovează diverse cauze sociale și culturale. De asemenea, este implicată în activități editoriale, fiind redactor-șef al revistei „Alist Magazine”.

Sursă foto: Instagram – Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
Cel mai nou VIDEO
Insula Iubirii 2025
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton