Homepage  / Vedete / Vedete străine

Richard Gere va deveni tată din nou, la 68 de ani

Richard Gere va deveni tată din nou, la 68 de ani

de Redactia Tvmania

Actorul american Richard Gere va deveni din nou tată, la vârsta de 68 de ani. Acesta și soția sa, Alejandra Silva, așteaptă primul lor copil.Relația celor doi a început în urmă cu patru ani.

 

Vestea a fost dată de ziarul spaniol ABC. La începutul anului, același cotidian a arătat că Gere s-a căsătorit cu Alejandra Silva la începutul anului. Evenimentul a fost unul intim, la care au participat câțiva prieteni și rude.

Starul de la Hollywood, ce va împlini 69 de ani pe 31 august, mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu actrița americană Carey Lowell, de care a divorțat în anul 2016, după 14 ani de mariaj.

Și Alejandra mai are un băiat, Alberto, în vârstă de cinci ani, care a rezultat în urma căsăstoriei cu Govind Friedland. Totuși, informațiile privind sarcina activistei nu au fost încă confirmate oficial.

Richard Gere este un actor american cu o carieră prestigioasă. El a avut roluri majore în filme precum „American Gigolo”, „Ofițer și Gentleman”, „Cotton Club”, „Pretty Woman” sau „Sommersby”. De asemenea, el a câștigat un Glob de Aur pentru rolul musicalul „Chicago”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te