Homepage  / Știri / Televiziune

România are Roast, 25 mai 2022. Ce surprize a pregătit Loredana și cine este invitatul ei special

România are Roast, 25 mai 2022. Ce surprize a pregătit Loredana și cine este invitatul ei special
3

de Andra Stana,

O nouă confruntare a roast-ului va avea loc între Marmotele vesele și Pârșii circumspecți, mâine, de la ora 20.30, la România are Roast. Dobrogea și Ardealul sunt cele două regiuni vizate de comedie în a treia ediție a emisiunii de la Antena 1. Solistul unei celebre trupe de muzică armânească va face show alături de Loredana și banda Agurida, în cea mai nouă ediție.

În ce regiune ajung Marmotele vesele în a treia ediție România are Roast, 25 mai 2022

Marmotele vesele iau cu asalt Dobrogea, mâine, la România are Roast. Diversitatea culturală a regiunii a adus echipa formată din Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță în fața unor noi provocări inedite. Echipa condusă de Cătălin Bordea va trece de la mâncarea scumpă a Bucureștiului, pe care a degustat-o săptămâna trecută, la mâncare specifică minorităților din Dobrogea.

Șapte feluri de mâncare pregătite de șapte etnii diferite le vor da bătăi de cap celor cinci concurenți.

„Bordea știe să se sustragă de la provocare”, a spus Nelu Cortea. Acesta e nemulțumit de faptul că marmota-şefă, Cătălin Bordea, nu ajută la îndeplinirea sarcinii. „La probele de mâncare îmi voi fenta des colegii pentru că nu îmi place să mănânc”, a recunoscut căpitanul echipei Marmotele vesele.

Conform lui Radu Bucălae, salvarea echipei la astfel de probe vine din partea a doi colegi. „Ne bazăm mult pe Nelu Cortea și pe Teo Ioniță, pentru că e în creștere”.

Deranjați de probele pe care adversarii lor le-au avut, Mincu a luat atitudine. „Nu ni se pare corect ca Marmotele să aibă probe cu mâncare deja de două ediții și noi să alergăm”. Pentru că formează o echipă atât în cadrul România are Roast, cât și în viață, Maria Popovici a adăugat: „Simt foarte multă gelozie pe probele voastre pentru că ați mâncat, ați băut și ați dansat. Vreau și eu probe în care să gust vin și să îmi dau cu părerea despre el”.

Invitatul special al Loredanei la România are Roast, 25 mai 2022

Cum s-a descurcat echipa Marmotelor vesele în Dobrogea, dar și ce materiale de roast au scris în urma experienței multiculturale din zonă, telespectatorii vor vedea urmărind cea mai nouă ediție România are Roast, mâine, de la 20.30, la Antena 1.

Reprezentantul Dobrogei și invitatul special al Loredanei în ediția de miercuri seară, 25 mai, va fi solistul trupei de muzică armânească Pindu. Cei doi, împreună cu banda Agurida, vor ridica concurenții și publicul la dans și vor încinge hore demne de petrecerile dobrogene.

Loredana si Pindu Romania are Roast 25 mai 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te