Homepage  / Vedete româneşti

Rona Hartner, despre viața amoroasă după divorț. Cum vrea să fie viitorul iubit. „Am avut și propuneri foarte indecente”

Rona Hartner, despre viața amoroasă după divorț. Cum vrea să fie viitorul iubit. „Am avut și propuneri foarte indecente”
7

de Roxana Mirea,

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a trecut în anul 2021 printr-un divorț dureros. Aceasta a avut o căsnicie de scurtă durată cu Herve Camilleri. Recent, Rona Hartner a mărturisit că este pregătită să iubească din nou, dar nu mai este dispusă să accepte orice bărbat în viața ei.

Rona Hartner, pregătită să iubească din nou

După aproximativ doi ani de la divorțul dureros de Herve Camilleri, Rona Hartner este pregătită să iubească din nou. Totuși, vedeta este mult mai selctivă acum atunci când vine vorba de bărbații cărora le permite să o curteze. După divorț, Rona a început să primească tot felul de mesaje pe rețelele sociale de la diverși bărbați.

„Am avut chiar chestii care sunt de nepovestit la cameră, deci au fost oameni care chiar s-au comportat urât, dar ca să zic așa am avut și propuneri foarte indecente. Dar sincer, nu mă traumatizează. Mie îmi este milă de genul acesta de persoane. Dacă ele recurg la acest lucru. Au fost foarte mulți, de asemenea, care au încercat, să-și dea false identități și i-am prins. Și i-am blocat. Mai și blochez fără niciun fel de regret.

Pe cine vrea să-și facă reclamă, cine vrea șmecherii îi blochez. În schimb pentru oamenii pe care pot să-i ajut sau cărora pot să le dau un sfat sunt tot timpul disponibilă”, a dezvăluit Rona Hartner pentru ego.ro.

rona-hartner-pregatita-sa-iubeasca-din-nou-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Caut un bărbat care să fie el realizat”

Rona Hartner nu este dispusă să accepte invitațiile în oraș care apar în mediul online. Artista spune că trebuie să cunoască persoana față în față, să vadă dacă există o oarecare chimie.

Am avut și foarte multe cereri de genul acesta, dar nu răspund. Nu pot așa ceva. Pentru mine este o chestie de textură. Trebuie să văd persoana, trebuie să-l adulmec, trebuie să-l țin de mână, să văd cum mă ia de mână. Trebuie să văd ce fel de mână are. Dacă are mână din aia moale… Sau privirea, trebuie să văd cum are privirea. Trebuie să simți ceva, nu pot pe online, nu există”, a mai spus Rona.

Cred că știu acum locul pe care aș putea să-l las unui bărbat în viața mea. Pentru că Dumnezeu este iubire și iubirea aia o am în mine și pot să o dau. Nu este nicio problemă. Mi-am dat seama în viață că nu asta mi-a lipsit, să vreau eu să dau iubire. Nu sunt genul de femeie care se gândește la ea, la interesele ei. În schimb, acum, într-adevăr caut un bărbat care să fie el realizat, să fie el fericit și eu să fiu exact cum sunt eu fericită, iar el să fie o chestie în plus în fericirea mea. Nu eu să fiu alfa și omega pentru el. Asta nu accept”, a conchis Rona Hartner.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te