Homepage  / Știri

Russell Crowe are propria stea pe Walk of Fame

Russell Crowe are propria stea pe Walk of Fame

de Redactia Tvmania

Actorul Russell Crowe (46 de ani) a fost însoţit de soţia sa, Danielle Spencer (40 de ani), şi cei doi băieţi ai lor, Charles (6 ani) şi Tennyson (3 ani), la ceremonia de pe 12 aprilie, în cadrul căreia a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, anunţă celebritywonder.com.

„Chiar lângă Anthony Hopkins, nu e un loc rău. Este o proprietate imobiliara drăguţă. Nu există alt loc în care aş vrea să fiu, în afară de a petrece timpul cu familia, decât pe platourile de filmare”, a spus actorul din „Jocuri la nivel înalt” (2009).

La ceremonie au participat regizorul Ron Howard, actor Sam Worthington şi prezentatorul tv Jay Leno.

Actorul născut în Noua Zeelandă, cunoscut într-o perioadă pentru conflictele pe care le provoca, a devenit mai calm după ce s-a căsătorit şi a devenit tată.

„Nu cred că l-am îmblânzit. Cred că este o progresie naturală când devii părinte – eşti mai relaxat şi mai fericit. A trecut într-un mediu mai calm, care îl ajută, dar este la fel de pasionat de munca sa”, a declarat nevasta actorului.

„Robin Hood”, următorul film în care Russell Crowe joacă rolul principal, va rula în cinematografele din România începând din 14 mai.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te